AKTUĀLAS UN SKAISTAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA

Šodien ir vairāki varianti kā tikt pie sapņu mēbelēm – tās var meklēt jau gatavas dažādos mēbeļu salonos vai arī pasūtīt pēc īpaša pasūtījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās. Mēbeļu dizainera padomi un konsultācija ir pieejama daudzos mēbeļu salonos. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

INDIVIDUĀLI BŪVĒTAS VIRTUVES MĒBELES

Ļoti daudzos mājokļos varam atrast virtuves mēbeles, kas veidotas pēc pasūtījuma. Katra saimniece būs priecīga rosīties tieši tādā virtuvē, kādu viņa vēlas, nevis ir spiesta pielāgot sev. Visas nianses tiek noskaidrotas pasūtījuma veikšanas brīdī, attiecīgi meistariem vienmēr būs arī kāds padoms par to, ka maksimāli optimizēt visas vēlmes, lai tās būtu funkcionālas par simts procentiem. Tās ir iespējams izveidot un uzstādīt jebkāda izmēra virtuvēs. Lai realizētu šādus pakalpojumus, tiek ņemtas vērā visas klienta intereses un nianses, jo tieši pielāgotā funkcionalitāte ir tā, kas liek izvēlēties individuāli būvētas mēbeles.

MODERNI MĒBEĻU VEIDI JEBKURAI VIETAI MĀJOKLĪ

Vēl viens populārs mēbeļu veids, kas visbiežāk tiek veidots ir virtuves  pēc pasūtījuma un  tv iekārtas. Televizoru redzam katrā mājoklī, attiecīgi nepieciešamība pēc TV iekārtas ir liela. Agrāk par TV iekārtām kalpoja milzīgas sekcijas un skapju komplekti, kas aizņēma lielāku daļu telpas, taču mūsdienās tendences un tehnoloģiskās iespējas ir mainījušās, līdz ar to ir iespējams radīt ietilpīgas un funkcionālas mēbeles, kas aizņem maz vietas, turklāt, par interesantu interjera objektu var kalpot arī bīdāmās durvis TV iekārtu plauktiņu paslēpšanai.

BĪDĀMĀS DURVIS UN GARDEROBES AR IEBŪVĒJAMIEM SKAPJIEM PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Katra sieviete bez šaubām domā par lielu iebūvējamo skapi savā guļamistabā vai pēc iespējas mazāk mēbelēm piekrautu dzīvojamo telpu, kas reizē būtu arī funkcionāla. Tieši iebūvējams skapis ir tas, kas atrisina daudzas problēmas ar mantu uzglabāšanu un lieku mēbeļu turēšanu mājoklī. Koridora skapis ar bīdāmām durvīm un lielu spoguli ir ne tikai funkcionāls, bet arī vizuāli izskatās askētiski un skaisti. Uz šīm bīdāmajām durvīm ir iespējams izvietot lielu spoguli, kas spēlē lielu lomu telpas vizuālai palielināšanai, kas varētu būt svarīgi dzīvokļos ar maziem un šauriem koridoriem.