TIKKO CEPTAS BULCIŅAS. KŪCIŅAS, PĪRĀDZIŅI UN CITI KĀRUMI

Svaigi ceptas maizītes un smalkmaizīšu aromāts ir tas, kas liek sirdij pukstēt straujāk un mutē sariesties siekalām. Tikko svaigi cepti konditorejas izstrādājumi, maize, bulciņas un citi šāda veida produkti ir pieprasīti ik dienas. Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus. Ja nezināt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad konditoreja būs īstā vieta kur vērsties pēc palīdzības. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā.

CIK IZMAKSĀ PASŪTĪT KŪKU?

Problēmas ar galda klāšanu un neizlēmība par to, ko piedāvāt viesiem gaidāmajos svētkos, ne vienai saimniecei mēdz sagādāt galvassāpes. Torte, kūka, kliņģeris – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Piedāvājumā ir jebkāda veida torte, tarte, tortīte, kūka – sākot ar bērnības klasiku lauku torti, līdz mūsdienu klasiskajai samtainajai Ņujorkas siera kūkai(ieskaties vairāk te – pīrāgi). Šāda veida pasūtījumi veicami jo ātrāk, jo labāk, taču, ne vēlāk kā divas dienas pirms pasākuma. Ja nepieciešama kūka ar bērna mīļāko multfilmu varoni vai kādu citu aktuālu tēlu, vārdu figūriņām vai ko citu, tad šāda pasūtījuma veikšana nesagādās nekādas problēmas. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

BALLĪŠU, BANKETU UN IZBRAUKUMU PASĀKUMU ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Neviena, pat čaklākā saimniece lielos svētkos labprāt atpūtīsies, nevis klās galdu, piemēram, 50 cilvēkiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Galda klāšana iespējama dažāda veida pasākumiem, formālākiem un brīvākā gaisotnē, taču, jāņem vērā, ka nepieciešams pieteikt pakalpojuma nepieciešamību vismaz 10 dienas iepriekš, lai būtu iespēja sagatavoties un sagādāt gardus pārsteigumus. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.