Kur zvanīt, kad būs izlūzusi slēdzene vai jau iesprūdušas auto durvis?

Vai, piemēram, pēc pilnas smagas darba dienas nevarat tikt ārā vai varbūt nokļūt mājās? Vai durvju slēdzene ir izlūzusi, vai arī mehānisms būtu iestrēdzis, vai atslēga palikusi slēdzenes iekšā? Vairumā gadījumu pati pirmā doma būs piezvanīt mājas saimniekam vai arī pašam mēģināt atvērt durvis. Tomēr slēdzeņu atvēršana saviem spēkiem varētu novest pie pašas durvju ailes salūšanas un vajadzību steidzami nomainīt viņas. Taču dzīvoklis nemaz nav tas vienīgais, kur var arī netikt iekšā. Ko tad pasākt, ja auto atvēršana nebūs iespējama, un atslēgas atrodas vai pašā auto, vai, piemēram, bagāžniekā? Kā vērt vaļā mašīnas ārdurvis, kad slēdzene būtu iestrēgusi? Šajā gadījumā pastāv sos durvju atvēršana, kas te palīdz klientiem šādās sarežģītās situācijās.

Kas tieši varētu slikti ietekmēt uz slēdzenēm?

Ārdurvju slēdzenes bojājuma cēloņi var būt ļoti atšķirīgi. Reizēm durvju atvēršana var neizdoties, tā kā korpuss ir saplaisājis, sviras bloķēšanas mehānisms var salūzt. Tomēr to visu iespējams novērst, un arī durvju remonts nemaz nav pati briesmīgākā lieta. Bet, kāda veida cēloņi varētu būt durvju slēdzenes bojājumiem? Mēlīte slēdzenei neaizkrīt, ārdurvīm aizveroties. Cēlonis varētu būt nepietiekams cauruma diametrs. Šeit būs cītīgi jāurbjas un tad jāpārvieto dzelzs plāksne. Iemesls arī var būt durvju vērtnes galā novietotais fiksators vai tas, ka tieši pašas ārdurvis, laikam ejot, mainīja to slīpumu. Kā arī ilgstošas izmantošanas laikā mehānisms jau var vienkārši atslābināties un nolietoties. Atslēgas pagriešana, kad ir jāpielieto spēks, un durvju slēdzenes iesprūšana jau ir saistīta ar tās atsevišķu daļu pārvietošanu. Ir nepieciešams demontēt slēdzeni, labi iztīrīt visas tās daļas, ieeļļot detaļas un uzstādīt slēdzeni savā pozīcijā. Durvju slēdzenes iesprūšana, diemžēl tādā gadījumā būs nepieciešams atslēgu serviss vai arī nomaiņa.

Svarīgākais, kāpēc auto atvēršana var būt problemātiska, būs saistīts vai ar auto drošības sistēmu vai arī centrālo atslēgu. Līdz tam varētu novest, piemēram, tāda lieta, ka tieši mašīna ļoti spēcīgi tiek aiztaisīta ciet vai ar mašīnas parasto atslēgu notiek mehāniski bojājumi. Tomēr jebkurā situācijā, vislabākais variants tad šeit būs tieši sos durvju atvēršana, kur profesionālis varēs atvērt mašīnu un tam nebūs nodarīti jebkādi bojājumi.

Vajadzīgs profesionālis? Atslēgu serviss konkrēti pie zinātājiem

Droši vien tā isti neviens no mums nemaz neiedomājas par tādu lietu, piemēram, kā slēdzeņu serviss. Tas ir arī tāpēc, ka ne katru dienu tieši durvju atvēršana varētu radīt problēmas, taču, ja slēdzeņu atvēršana paliek sarežģīta, ir jāsāk skatīt atbilstošs profesionālis. Uz ko tad akcentēt uzmanību, kad tiek veikta izvēle? Izpētiet vietni, šeit vajadzētu būt pieejamai informācijai konkrēti par to, kādi pakalpojumi var būt nodrošināti, kā arī centieties atrast pēc iespējas daudz atsauksmes. Tāda lieta sniegs iespēju izveidot redzējumu par izvēlēto servisu. Kāds tieši pastāv servisa klāsts – seifu, auto, durvju atvēršana, kas tad vēl ir ietverts. Vai arī tiek veikts pats durvju remonts? Svarīgi būtu, tomēr, lai speciālisti zinātu savu darbu. Tad arī tas durvju remonts noteikti būs izdarīts profesionāli.