Labākā logu izvēle

Kurš gan ir redzējis māju bez logiem, tieši tādēļ, lai telpā būtu gana daudz dienasgaismas un piemērota ventilācija, nepieciešams piemeklēt labāko logu veidu un to instalācijas veidu. Par laimi, mūsdienās nav jāuztraucas par to, kādus logus izvēlēties savam mājoklim, jo pieejama plaša materiālu daudzveidība. PVC logi, alumīnija koki un koka logi ir populārākie varianti tirgū un klientiem ir brīvas izvēles iespējas. Pareiza logu iebūvēšana un piemērota materiāla izvēle, nodrošina atbilstošu ventilāciju, kā arī skaņas un siltuma izolāciju telpā.

Vairāk lasi- https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

ZINĀMĀKAIS LOGU VEIDS LATVIJĀ.
Plastmasas jeb PVC logi ir populārākā klientu izvēle, kad nepieciešama logu nomaiņa telpai. Tie ieguva lielu popularitāti ap 2000. gada sākuma periodu, kad aiz vien vairāk namos parādījās šis logu veids, jo bija inovatīvs un funkcionālāks kā tolaik izplatītie koka logi. PVC logu variācijas ir ļoti plašas, turklāt, tos var izgatavot gan ar, gan bez vērtnēm, kas būs lieliska opcija balkonu un lodžiju iesstiklošanai, kā arī ir iespējams izveidot PVC durvis ne tikai izejai uz balkonu, bet arī pagalmu. Plastmasas logu kvalitatīva uzstādīšana ir svarīga loga pamatfunkcijas komponente, kas komplektā ar jaunu palodzi un furnitūru nodrošina vislabāko rezultātu..

LABĀKĀS ALTERNATĪVAS PVC LOGIEM
Logi jau gadsimtiem ilgi ir neatņemama mājokļa sastāvdaļa, kas nodrošina ne tikai gaismas iekļūšanu telpā, bet arī ventilāciju, turklāt, pateicoties tehnoloģijām, to izgatavošana un iegāde ir kļuvuši vēl ātrāka. Paskatoties visapkārt, redzams, ka PVC logi ir pārliecinoši ieņēmuši savas pozīcijas teju ikvienā mājoklī, taču, tas nebūt nenozīmē to, ka koka logi grimst aizmirstībā. Koka logi savas pozīcijas tirgū ir nostiprinājuši jau sen, pie tam, netrūkst cilvēku, kuri vēlas savā īpašūmā uzstādīt gan koka, gan PVC logus. Ir iespējams pat pielāgot logu rāmja krāsu, lai tas iederētos interjērā..
Netrūkst klientu, kuri izvēlas arī alumīnija logus. Lai arī vizuāli tie īpaši neatšķiras, to funkcijas gan – tiem ir daudz augstāka siltuma un skaņas izolācija, kā arī tie ir ugunsdroši. Par spīti to plānumam, tie ir izturīgi un kalpos ilgus gadus.