Biroja mēbeles vai varbūt virtuves iekārtas, jebkura stila personalizēta risinājumu piemeklēšana

Mēbeļu izvēlēšanās parasti jau ir ilgs un vēl nogurdinošs pasākums. Viens mēbeļu veikals seko citam, un Jums viss būs apnicis tik ļoti, ka iegādājaties pirmo it kā atbilstošāko modeli. Taču šim jautājumam jāpievēršas ar lielu nopietnību, jo mēbeles rada oriģinālo dizainu un rada ērtu un omulīgu uzturēšanos mājās. Kaut arī liels mēbeļu veikals piedavā diezgan daudzveidīgu preču klāstu, kas jau ir domāts apmierināt jebkura patērētāja vajadzības. Taču aizvien biežāk ir pieprasījums pēc tāda tipa pakalpojuma, kā mēbeļu projektēšana uz pasūtījuma, kas tomēr ir personalizēta pieeja katram klientam. Biroja mēbeles vai arī virtuves mēbeles uz pasūtījuma, nemaz nav nozīmīgi, jo mēbeļu projektēšana tiesi pēc Jūsu vēlmēm nodrošinās šo mēbeļu unikalitāti un pat piemērotību Jūsu mājoklim.

Biroja mēbeles un arī cita veida mēbeles, kam tieši vērst pastiprinātu uzmanību pirms pasūtījuma veikšanas?

Pat nav nozīmīgi, ko Jūs izvēlaties: mēbeles pēc pasūtījuma vai pat jau izgatavotas mēbeles, ko pārdod mēbeļu veikals. Taču jebkurā situācijā ir janovertē materiālu atbilstība pēc gataviem paraugiem veikalā vai arī pie meistara salonā. Pastāv dažādi nosacījumi, priekš tam, lai veiktu nekļūdīgu materiāla izvēli. Gadījumā, ja biroja mēbeles kā arī cita veida mēbeles būs ražotas no skaidu plātnes vai MDF, vērsiet īpašu vērību to pārklājumiem. Polimērs nav vienīgais materials, ko izmanto pārklājumam. Reizēm tā vietā tiek pielietota papīra plēve vai finieris. Augstas klases finieris, kas ir ar labu lakas pārklājumu būs labāks par izturīgu, bet neizskatīgu papīru. Ārpuses galiem jābūt divu milimetru plastikāta malai, kas nav tikai masīvkoka mēbeles. Un bez šaubām būtiski, lai līme nelīstu arā no malām. Reizēm ir pielietota vienkārša papīra lente. Šis jau ir lētākais opcijas variants, bet tas nevarēs kalpot ilgu laiku. Dažreiz to izgatavošana uz pasūtījumu paredz redzamus stiprinājumus, ta kā mēbeļu dizains izstrādāts idividuāli, un dažas īpašības neļauj slēpt tāda veida nianses. Bet dizaineris varētu piedomāt pie šīs lietas, gan, ja tiks sūtītas iekārtas virtuvēm vai biroja mēbeles, taču sevišķi, kad tiks paredzēta bērnu mēbeļu izgatavošana.

Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, kā uziet savu ražotāju?

Kad ir nepieciešama mēbeļu projektēšana un izgatavošana, pirms pasūtīšanas tomēr ir vērts pievērst vērību pāris momentiem. Pirmais ir pats līgums ar ražotāju, kas nodrošina mēbeles pēc pasūtījuma. Līgumā tiešām būtu jāvienojas par visām darbības plānu, izgatavošanas nosacījumiem kā arī visām izmaksām. Tas ļaus izprast visus ražotāja rādītājus un, gadījumā ja būs nepieciešams, apstrīdēt nerealizēšanu vai, piemēram, termiņu neievērošanu. Pati mēbeļu projektēšana tomēr ir diezgan svarīgs punkts, līdz ar to mēbeļu projektam vajadzētu būt sastādītam pēc iespējas precīzākam un skaidrākam, tā kā tas tiks īstenots nākotnē. Jau skicēšanas momentā ir vēlams vērst pastiprinātu uzmanību pat mazākajām projekta detaļām. Svarīga lieta ir arī darba efektivitāte, nav būtiski vai, piemēram, Jūs pasūtat Latvijā ražotas mēbeles vai arī Itāļu mēbeles, no tā, kā tiek veiktas izmaiņas un arī reaģēšanas uz klienta velmēm, izveidojas vispārējais viedoklis par pašu ražotāju. Citiem vārdiem sakot, ir rekomendējams pievērst īpašu uzmanību dažādiem netiešās sadarbības aspektiem. Tādēļ, ka no ražotāja tomēr ir atkarīgs klienta biroja mēbeles kvalitāte, un protams mēbeļu ilggadīgums.