LAIVU UN SUP DĒĻU NOMA.

Straujiem soļiem tuvojas vasara, kad daudzi gaida atvaļinājumu, lai varētu laiskoties un neko nedarīt, vai gluži pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai dabā, ceļojot vai jebkā citādi izbaudot savu brīvo laiku. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks. Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesantu.

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/

KUR NOMĀT SUP DĒLI UN LAIVAS?
Daudziem aktuāls ir jautājums – kur nomāt sup dēli vai citus ūdens transportlīdzekļus. Pastāv vairāki varianti, kā to izdarīt. Nereti, dodoties atpūsties pie ūdeņiem, pamanīsiet vairākus laivu un citu ūdens atribūtu nomas punktus un piedāvājumus. Nereti šie paši pakalpojuma sniedzēji neierobežo savu piedāvājumu ar laivu nomu vien, bet arī piedāvā gida pakalpojumus, dažādu pasākumu organizēšanu un tamlīdzīgām aktivitātēm. Nomai ir pieejami dažādi ūdens atribūti – sup dēļi, airu laivas, katamarāni un pat nelielas buru jahtas. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai.

SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem.

Arī Latvijas skaistā daba var sniegt gandarījumu visiem ūdens aktivitāšu piekritējiem, nav pat jādodas uz tālām zemēm, lai gūtu adrenalīna pilnus piedzīvojumus. Latvijas uzņēmēji un aktīvās atpūtas entuziasti ir to uztvēruši un labprāt piedāvā savus pakalpojumus katram interesentam, turklāt, vietējo uzņēmēju atbalstīšana vienmēr ir bijusi apsveicama!