Eleganti un daudzfunkcionāli logi

Logi jāizraugās ne tikai pēc to dizaina, bet arī pašām vērtīgākajām īpašībām un papildus aprīkojuma iespējām. PVC logi ir ļoti viegli pielāgojami un tos noteikti var izveidot konkrēti sev vēlamajā tonī, formā – izvēles iespējas ir ļoti plašas. Tieši plastikāta logi daudzos gadījumos tiek aprīkoti ar īpašu pretuzlaušanas sistēmu, kā arī citām tikpat lietderīgām tehnoloģijām. Pakešu logi jebkurā situācijā garantē ilgāku vajadzīgās temperatūras saglabāšanu katrā no telpām, tādējādi uzreiz tiks samazinātas izmaksas par siltumenerģiju. Tāpat arī palodzes tiek ražotas pēc klienta individuāla pasūtījuma un pieejami visdažādākie materiāli – kokskaida, masīvkoks utt. Pēc visu savu izvēļu veikšanas ir vajadzīga logu montāža, kas ir diezgan atbildīgs pienākums, tādēļ speciālisti noteikti ar prieku izdarīs to Jūsu vietā, lai konkrētie logi nezaudētu savu kvalitāti un pienācīgi funkcionētu.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Personalizēti logu apdares varianti

Koka logi radīs nedaudz senlaicīgu un protams mājīgu noskaņu, pietam varat droši izraudzīties dažādus logu konfigurācijas variantus un vēlamās krāsas. Daudzu iecienītie alumīnija logi ir pats izturīgākais no visiem logu variantiem, tādēļ ir iespēja izgatavot lielākus logus kā ierasts, lai mājoklī varētu iekļūt krietni vairāk gaismas. Jumta logi sniedz lielāku brīvību, jo tiem nekādā veidā netraucē mēbeles un tie arvien piepilda telpu ar dabisko gaismu. Jūs noteikti varēsiet piestiprināt žalūzijas, noteikt parocīgāko atrašanās vietu loga rokturim utt. Ir īpaši domāts arī par to, lai šos logus varētu tīrīt bez raizēm, tāpēc tos iespējams fiksēt vienā leņķī vai pat pagriezt par 180 grādiem.

Drošākās metāla durvis

Visbiežāk īpašās metāla durvis asociējas tieši ar drošību, jo pilnīgi neviens tās nespēj uzlauzt. Svarīgi, ka durvis nespēs deformēt arī stipra to aizciršana, pietam tās ērti varēs atvērt/aizvērt arī paši mazākie. Patīkams aspekts ir tas, ka šāda tipa durvis nevar viegli noskrāpēt vai kā citādi bojāt, līdz ar to tās vēl ilgi būs kā tikko no ražotāja. Vēl piedāvājumā ietverti arī dažādi kvalitatīvi garāžu vārti, kuri izturēs lielas vēja brāzmas un augstas gaisa temperatūras, pietam to dizainu iespējams pielāgot tieši Jums. Konkrētajā papildus komplektācijā ietilpst lielāka aizsardzība pret pirkstu iespiešanu, tāpat iespējama vārtu pilnīga automatizēšana un citas noderīgas opcijas.