LOGU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA PĒC KLIENTU VĒLMĒM

Lai mājas vai dzīvokļa tehniskais stāvoklis būt teicams, liela loma ir pareizai logu montāžai. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Koka logi dala otro un trešo pozīciju kopā ar alumīnija logiem, un pirmajā vietā, protams, ir PVC logi. Pirms divdesmit gadiem vai nedaudz ātrāk, PVC logu montāža bija inovatīvākā pieeja logu izgatavošanai un visam, kas ar to saistīts. Sākotnēji šie logi bija biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās. Ieskatoties un pavērojot apkārt esošo arhitektūru, ieraudzīsim, ka parastie, seno laiku logi ir kļuvuši par lielu retumu. Tā pat, noderīgs aksesuārs jaunajiem logiem, būs insektu tīkls, kas būs īpaši novērtēts karstos vasaras vakaros, īpaši tajos mājokļos, kas atrodas ūdenstilpņu tuvumā. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk norādītajā rakstā!

LOGU UN DURVJU UZSTĀDĪŠANA VISĀ LATVIJĀ

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Ar labiem logiem komplektā ir jābūt arī labām durvīm. Arhitektūras stili, kas caurvijas gadsimtiem senā vēsturē, ir pierādījuši, ka logs var būt lielisks vēstures perioda vēstnesis. Logiem ir jābūt drošiem, ne tikai vizuāli acij tīkamiem un funkcionāliem. PVC durvis ir līdzīgas tām, kuras esam raduši redzēt balkonos un lodžijās, un tas ir vēl viens elements, kā uzstādīšana ir logu montāžas uzņēmumu pārziņā. PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. PVC durvis ir drošas, tās var būt arī slēdzamas. Arī metāla durvis ir populāras klientu vidū. Mūsdienās visas ražotās durvis tiek uzstādītas ar ārkārtīgi drošām atslēgām.

KĀDĒĻ BŪTISKI PAREIZI UZSTĀDĪT LOGUS?

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu radīšanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu.