Plaša spektra medicīnas speciālistu konsultācijas un izmeklējumi – kā tie var būt noderīgi?

Veselība ir lielākā vērtība, kas atstāj tiešu ietekmi uz dzīves kvalitāti. Tāpēc ir ļoti būtiski sekot līdzi savai veselībai, dzīvot veselīgi un sekot līdzi pašsajūtas izmaiņām. Būtiska nozīme ir ari izvēlētajam ārstniecības personālam – ārstiem un citiem speciālistiem. Svarīgi, lai tie būtu kompetenti un iejūtīgi.

Labākās klīnikas – speciālistu konsultācijas un izmeklējumi

Zinošu speciālistu konsultācijas, dažādas ārstniecības metodes, profesionāla attieksme, ātras konsultāciju un izmeklējumu iespējas, plaša autostāvvieta, atbalsts jaunajām un topošajām māmiņām – to visu piedāvā labākās ārstu prakses.

Pakalpojumu klāsts

Labākās klīnikas sniedz plašu pakalpojumu klāstu. Aplūkojiet piedāvājumu un piesakieties uz sev vajadzīgo vizīti!

Vizīte pie ginekologa

Klīnikās tiek nodrošinātas ginekologa konsultācijas. Pārliecinieties, ka ginekologs pieņem mūsdienīgi aprīkotā kabinetā, kur ir arī USG aparāts. Ja nepieciešams, ginekologs sadarbojas arī ar citiem ārstiem. Noderīgs var būt arī bērnu ginekologs un grūtnieču aprūpe.

Ultrasonogrāfijas sniegtās iespējas

Klīnikās nodrošināta arī ultrasonogrāfija (USG). Tā, piemēram, ultrasonogrāfija krūtīm ļauj atklāt cistas un citus veidojumus krūtīs, savukārt ultrasonogrāfija vēdera dobumam ir metode kā izmeklēt aknas, nieres, žultspūsli un citus iekšējos orgānus, atklāt iekaisuma procesus. Ultrasonogrāfija vairogdziedzerim sniedz informāciju par vairogdziedzera lielumu un atklāj dažādus veidojumus.

Rūpes par bērnu veselību

Labāko klīniku pakalpojumi noderīgi arī tad, ja vajadzīgs pediatrs – bērnu ārsts. Pārliecinieties, ka iegūsiet zinoša pediatra konsultācijas, atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, individuālu un rūpīgu pieeju Jūsu bērna veselībai.

Kas ir doplerogrāfija?

Klīniku pakalpojumu klāstā arī galvas doplerogrāfija, kakla doplerogrāfija un asinsvadu doplerogrāfija, kas ir būtiska dažāda veida saslimšanu diagnostikai un profilaksei. Nereti doplerogrāfija tiek nozīmēta kā primārā USG diagnostikas metode asinsvadu saslimšanu noteikšanai.

Gastroenterologa konsultācijas

Ārstu praksēs pacientus pieņem arī gastroenterologs. Šī ārsta darbības joma ir ļoti plaša, jo tā attiecas uz visu kuņģa – zarnu traktu – barības vadu, aizkuņģa dziedzeri, aknām, žultsceļiem.

Vizīte pie urologa

Zinošs urologs sniedz konsultācijas gan vīriešiem, gan sievietēm. Vairāk informācijas par to, kādos gadījumos var noderēt urologa konsultācija, uzzināsiet ārstu prakšu mājas lapās.