KUR ATRAST JAUNAS MAŠĪNAS RIEPAS?

Ikviens autovadītājs zina, ka riepu tehniskajam stāvoklim ir liela loma ceļu satiksmes drošībā. Riepu kvalitātes viens no pateicīgākajiem rādītājiem ir protektoru dziļums, kurš, ja ir pārāk sekls, padara tās neizmantojamas. Cenas faktors daudziem ir noteicošais, kad nepieciešams izvēlēties jaunas riepas, turklāt, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, bet, arī pārāk lēts piedāvājums nebūs labākā izvēle. Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Riepu garāžas piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar riepu un disku balansēšanu, labošanu, uzturēšanu kārtībā un pat riepu uzglabāšanu ārpus sezonas.

SERVISA APKOPE RIEPĀM UN DISKIEM

Riepu, riteņu un disku apkope iet roku rokā jebkurā servisā(ielūkojies vairāk te – laufen riepas). Riepu diski nav tikai dekoratīvs elements. Riepu servisa darbinieki parūpēsies arī par diskiem – veiks diagnostiku, tos salabos un pat nomainīs. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai. Riepu cenas ir atkarīgas no ražotāja, tipa un citiem kritērijiem. Ņemot vērā to, ka autovadītāju paradumi uz ceļa mēdz būt ļoti dažādi, atšķiras arī braukšanas stili, kas ietekmē riepu tehnisko stāvokli un ilgmūžību.

JAUNU ZIEMAS, VASARAS UN VISSEZONAS RIEPU PIRKŠANA

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Lietotas un mazlietotas auto riepas var maksāt pat par četrdesmit procentiem lētāk, tāpēc daudziem tā ir pirmā izvēle, kad runa par riepu maiņu. Ir atšķirība tajā, vai mazlietotas riepas tiek pirktas pēc sludinājuma vai servisā. Pirkt lietotas automašīnas riepas riepu servisā ir daudz drošāk, jo pirms pārdošanas tās tiek pārbaudītas un atzītas par kvalitatīvām. Riepu garāžas uzticamie darbinieki noteikti neliks vilties ne jums, ne jūsu auto.