LABS LOGU MONTĒŠANAS SERVISS LATVIJĀ

Populārākā izvēle klientu vidū, kad ir runa par logu iebūvēšanu vai nomaiņu, ir plastmasas logi. Lai arī mūsdienās būs grūti atrast kādu mājas fasādi, kurā nav iemontēti PVC logi, tie savas slavas gājienu sāka nedaudz vairāk kā pirms 20 gadiem. Tos uzstāda gan dzīvojamajām, gan saimniecības telpām, tie ir pieejami dažādos izmēros un formās, ar un bez vērtnēm, kā arī populāras līdz ar to ir šāda paša tipa durvis balkoniem, lodžijām un izejām uz pagalmu. Plastmasas logu kvalitāte iet roku rokā ar ilgmūžību, kas nozīmē arī kvalitatīvu furnitūru, palodzes un daudzus citus elementus.

PLASTMASAS LOGU UN DURVJU MONTĀŽA ĪPAŠUMĀ

Logu montāžas uzņēmumi ir plaša profila speciālisti. Skaidrs, ka labiem logiem jābūt komplektā ar labām durvīm. Arī durvīm ir savas stila tendences 21.gadsimtā(uzzināt vairāk te – palodžu montāža). Piemēram, PVC durvis tiek montētas balkonos un lodžijās. PVC durvis ir drošas, tās var būt arī slēdzamas. Savukārt metāla durvis varam redzēt pie dzīvokļu un māju parādes ieejām. Jāņem vērā, ka metāla durvis noteikti nāks komplektā ar drošu atslēgu.

CIK ILGI NOTIEK LOGU MONTĀŽA?

Daudziem šķiet, ka apdares darbi pēc logu montāžas var pagaidīt, jo tie pilda tikai kosmētiskas funkcijas, taču, tā gluži nav, jo iekšējā un ārējā apdare spēlē lomu pareizas ventilācijas nodrošināšanā. Ja logi tiek iemontēti nepareizi, aukstā laikā radīsies kondensāts, kas var novest pie pelējuma veidošanās.