PIELĀGOTI RISINĀJUMI LOGU MONTĒŠANAI MĀJOKLĪ

Kvalitatīvai logu montāžai ir svarīga loma telpas un visas ēkas tehniskajā stāvoklī. Plastmasas logi ir aizstājuši iepriekš tik pierastos koka logus jebkura tipa ēkās. Mūsdienās izgatavotie logi tiek veidoti, galvenokārt, no stikla paketēm, kas ievietotas plastmasas, koka vai alumīnija rāmjos. Pirms divdesmit gadiem vai nedaudz ātrāk, PVC logu montāža bija inovatīvākā pieeja logu izgatavošanai un visam, kas ar to saistīts. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Ja ikdienā, ejot pa ielu, nedaudz ieskatīsimies, skaidrs, ka veco laiku koka logu rūtis ieraugām ar vien mazāk un mazāk. Insektu tīklus, kas ir ērti montējami logu rūtīs, novērtēs gan tie, kuri dzīvo netālu no ūdenstilpnēm, gan arī tie, kuri dzīvo pilsētas centrā.

PLASTMASAS VAI METĀLA DURVJU IEBŪVĒŠANA ĪPAŠUMĀ

Mājas ir katra cilvēka miera osta, kurā atpūsties, pavadīt laiku ar sev tuviem cilvēkiem. Savās mājās, neaicinātus viesus vēlas redzēt reti kurš, nemaz nerunājot par tiem, kuri ļaunprātīgi iekļuvuši īpašumā. Metāla durvju uzstādīšana mājas vai dzīvokļa ieejai ir viens no labākajiem risinājumiem kā nodrošināties pret ārējās vides ietekmi iekštelpās, tās padara mājokli drošu, tām ir teicama garantija un kalpošanas laiks. Ir iespējams izvēlēties arī PVC jeb plastmasas durvju uzstādīšanu, bet klienti šāda veida durvis izvēlas kā izeju uz terasi vai dārzu vai arī kā ieejas durvis dažādās palīgēkās.

LOGU MONTĀŽA UN APDARES DARBI AR IEKŠĒJO UN ĀRĒJO PALODŽU UZSTĀDĪŠANU

Iekšējās un ārējās apdares darbi ir svarīga logu montāžas sastāvdaļa, kas nosaka to, vai montētie logi spēs pildīt savu funkciju pilnībā kā nepieciešams. Pareiza gaisa cirkulācija telpā palīdz nodrošināties pret dažādiem nepatīkamiem pārsteigumiem. Tā pat, neviens logs nav iedomājam bez iekšējās un ārējās palodzes. Tām ir ne tikai vizuāla, bet arī funkcionāla un tehniska nozīme. Montējot palodzi, svarīgi pārliecināties arī par to, vai netiks traucēta siltuma apmaiņa telpā, ja zem palodzes atradīsies radiators.