LATVIJAS MĀJRAŽOTĀJU DZĒRIENU KLĀSTS.

Jau no seniem laikiem mājas alkohola darītavas – alus brūvētavas un mājas vīna ražotnes, ir sastopamas diezgan daudzās mājās. Maldīgi uzskatīt, ka jebkāda veida mājās darītais alkohols, kas pēcāk tiek pārdots citiem, ir nelegāls bizness, jo nelielu alkohola darītavu dzērienu ražošanu un realizāciju tirgū, regulē dažādi likuma panti, kas darbošanos padara pilnīgi legālu. Varam saderēt, ka jebkurai nelielai alus darītavai vai vīna pagrabam, ir sava vēsture un stāsts, kā nonāca līdz šādam biznesa veidam, pie tam, nereti šīs teikas kalpo kā labs veids klientu pievilināšanai. Arī savas produkcijas realizēšana dažādos gadatirgos ir vēl viens veids kā likt par sevi manīt plašākam klientu lokam. Pie tam, noteikti nevajag aizmirst par alkohola veikala atvēršanu internetā, kas arī ir legāls biznesa veids un preču realizācijas iespēja pārdevējiem.

Uzzini vairāk – http://pv64.lv/

JĀŅOGU UZLĒJUMI, MĀJAS UN MĀJAS ALUS PAR LABĀM CENĀM.
Iegādei pieejami dažādi interesanti un garšīgi uzlējumi, kurus var gan glabāt mājas bāriņā, gan izmantot kā lielisku dāvanu. Piemēram, jāņogu uzlējums vai upeņu uzlējums, pavisam noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamie, kā arī kalpos kā lieliska dāvana svētkos. Arī mājās gatavots degvīns garšo savādāk. Eksperimenti ar netradicionālām garšām, noteikti var novest pie interesanta un ekskluzīva produkta rašanās. Arī dumbrāju alus ir īsts klientu pievilinātajs. Vīns, degvīns, sidrs, alus un dažādi uzlējumi – sev interesējošu preci noteikti atradīs ik viens interesents. Mājražotāju preces var būt nedaudz dārgākas, kas ir pavisam normāli, jo tiek ražotas nelielā skaitā un pārdošanai mazos veikaliņos vai tirdziņos.

KĀ IEGĀDĀTIES ALKOHOLU INTERNETA VEIKALOS?
Visbiežāk, dažāda veida alkohola veikali, kas produkciju piedāvā iegādāties internetā, piegādi veic pašu spēkiem. Tas palīdz pārliecināties par pircēja vecumu. Piegāde tiek veikta pilsētas un tuvējo rajonu robežās, atkarībā no minimālās groza summas. Lai tas būtu izdevīgi abām darījuma pusēm, tiek noteikta pamata summa, no kuras iespējams veikt pasūtījumu un arī pamata summa no kuras sākas bezmaksas piegāde. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!