KURŠ LOGU VEIDS IR KVALITATĪVĀKS?

Logi, obligāti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena celtne. Tas ir dabisks gaismas avots jebkurai telpai, kas veic arī ventilācijas funkcijas. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm.

Plastmasas, jeb PVC logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Ja sākotnēji plastmasas logi bija kā alternatīva koka logiem, tad mūsdienās šī tendence ir pretēja – koka logi kļūst par alternatīvu PVC logiem. To funkcijas, salīdzinoši ar koka logiem, ir plašākas. Divi galvenie rādītāji, ar kuriem pakešu logi atšķiras no koka logu rāmjiem – izturība un hermētiskums. Pēdējos gados popularitāti iegūst arī alumīnija logi. Tie, savukārt, ir izturīgāki par PVC logiem, jo ir arī ugunsdroši. Tehnoloģiskās iespējas ļauj šāda veida alumīnija logu rāmjus veiksmīgi iebūvēt un pielāgot jebkāda veida ēkas eksterjerā. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Kādēļ? Ja telpā logs ir uzstādīts nepareizi, var būt problēmas ar termoregulāciju – ventilācija vai nu ir pārāk liela, vai nav vispār, attiecīgi, telpā rodas mitrums, kas tālāk noved pie labvēlīgas augsnes veselības problēmām, kā arī būtiski ietekmē ēkas tehnisko stāvokli.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc lou montāžas, nav iedomājama.. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.

GARĀŽAS VĀRTI UN DURVJU MONTĀŽA.

Protams, jebkurai ēkai ir par maz ar skaistiem un izturīgiem logiem, jo ir nepieciešamas arī skaistas un izturīgas durvis un stabili metāla vārti vai garāžās durvis, kas pasargās īpašumu no nelūgtiem viesiem un visādi citādi nodrošinās visas nepieciešamās funkcijas. Protams, ka durvis un garāžu vārtus ir iespējams pasūtīt un uzstādīt vienotā stilā ar logiem.