ATPŪTAS ZONU IEKĀRTOŠANA

Kad pēc remonta pienācis laiks iekārtot telpas, nepieciešams izvēlēties tādas mēbeles un aksesuārus, kas ir funkcionāli, moderni un kalpos ilgu laiku. Nedaudz ieskatīsimies guļamistabas un dārza mēbeļu piedāvājumā un iespējās.

GUĻAMISTABU UN BĒRNISTABU GULTAS.
Iekārtojot guļamistabas, jāņem vērā, ka vissvarīgākā mēbele šajā telpā, allaž būs gulta. Gultai ir jāatbilst dažādiem kritērijiem, kurus izvirza tās lietotājs un, galvenokārt, tie ir saistīti ar matrača īpašībām, gultas izmēru un citiem, individuāli nozīmīgiem kritērijiem. Daudzi izvēlas iegādāties Latvijā ražotas gultas, lai atbalstītu vietējos uzņēmumus un izmantotu ekoloģiski tīras preces un pakalpojumus. Tas attiecināms arī uz gultām. Viena no mājokļa lielākajām vērtībām un ērtībām būs liela un stabila masīvkoka gulta, kas ir ražota pie mums Latvijā, jo ir funkcionāla, ekoloģiska, glīta un visādā citādā ziņā lieliska telpas komponente.

Ieskaties – https://www.folkland.lv/veikals/darza-mebeles/

Par gultām ir jādomā arī tad, kad nepieciešams iekārtot bērnistabas. Maldīgi uzskatīt, ka vecāki bērnistabas var iekārtot pēc saviem ieskatiem, jo katrs spurains puisis vai maza princese vēlēsies, lai viņu istaba ir iekārtota tieši tā, kā vēlas viņi, nevis mamma vai tētis. Gultas bērniem ir pieejamas ļoti daudzveidīgas, tajā skaitā, namiņgultas, kas ir aktuāla pēdējo gadu tendence. Bērnu gulta – mājiņa, ir pieejama dažādos izmēros vai veidota pēc pasūtījuma, turklāt, aktuāla arī ir namiņgulta, kurai ir divi stāvi. To, kāda gulta atradīsies bērnistabā, lems mazais istabas iedzīvotājs.

EKOLOĢISKI TĪRAS DĀRZA MĒBELES UN SMILŠU KASTES BĒRNIEM UN PIEAUGUŠAJIEM.
Cilvēki atpūšas ne tikai guļamistabās un viesistabās, bet arī labprāt pavada laiku brīvā dabā. Dārza mēbelēm ir jābūt kvalitatīvām un izturīgām pret dažādu laikapstākļu ietekmi, nezaudējot savu ekoloģiskumu un dabiskumu. Masīvkoka dārza mēbeles ir labākais risinājums, kad nepieciešams ierīkot atpūtas zonu dārzā, vienlaikus izvēloties dabas materiālus un kvalitāti. Lai atpūtas stūrītis būtu piemērots arī mazākajiem, der padomāt smilšu kastes ierīkošanu. Bērnu smilšu kastes tiek veidotas gan pēc pasūtījuma, gan iespējams iegādāties jau gatavas. Ļoti aktuāls modelis daudziem interesentiem ir smilšu kaste ar vāku, kurām vāks, savukārt, transformējas par soliņiem, lai mazie spēlēties gribētāji varētu ērti apsēsties būvējot smilšu pilis un cepot smilšu kūkas.

Jautāsiet, kādēļ mūsu pašu ražotās mēbeles kļūst ar vien aktuālākas? Vēlamies domāt, ka tas ir lieliskās kvalitātes dēļ, vēl lieliskākā piedāvājuma un patīkamas cenas apvinojums, turklāt, mēbeles tiek veidotas ļoti universālas, lai iederētos jebkāda tipa interjērā.