Multifunkcionālas mēbeles katrai gaumei

Kad atminamies mazotni, tajā bieži figurē mīkstais dīvāns, vaskadrānā tērptais virtuves galds, stiklotās virtuves durvis vai čīkstošās skapja durvis, kuras nodeva paslēpēs tik noderīgo slēptuvi. Mēbeles ir mūsu laikabiedri, kuri mūsu atmiņās figurē kā brīnišķīgs fons skaistiem notikumiem. Arī mūsdienu mēbeļu ražotāji pievērš uzmanību tam, lai mēbeles kļūtu ne tikai par objektiem bez personības, bet arī daļa no mūsu dzīvesgājuma un atmiņām. Mums paveicies, ka dzīvojam laikos, kad tehnoloģijas attīstās ne tikai dažādu eletroierīču jomā, bet arī mēbeļu ražošanā. Lai arī kādas būtu mūsu iedomas par nākotnes mājokli vai darba vietu, noteikti ir ražotājs, kurš šīs vēlmes spēs izpildīt un ražot mēbeles pēc pasūtījuma.

Ieskaties – https://santasmebeles.lv/piedavajam/biroja-mebeles/

Ja iedomājamies māju kā ķermeni, tad virtuve noteikti ir tā sirds. Tajā tiek kopīgi baudītas brokastis, gatavotas vakariņas, te uzņem viesus un risina aktuālos politiskos jautājumus. Neatkarīgi no virtuves lieluma, to ir iespējams iekārtot gudri, mājīgi un ērti. Virtuves iekārtas izgatavošana konkrētai platībai atļaus maksimāli izmantot interjera iespējas. Populāras ir iebūvējamās virtuves, kā arī virtuves mēbeles pēc pasūtījuma – tas neliedz iekārtot telpu ar nepieciešamajiem atribūtiem, vienlaicīgi ļauj saglabāt plašumu rosībai. Ar izdomu un radošu pieeju risinājumu meklēšanā, virtuve kļūs mājīga un ērta. Virtuve ir telpa, kurā uzturamies ļoti daudz, un tā arī parāda mājokļa iedzīvotāju personību.

Pēc garas darba dienas ir tik patīkami pārnākt mājās un atslābināties karstā vannā! Lai vannošanās būtu pilvērtīga, ir svarīgi iekārtot telpu šīs funkcijas atbalstīšanai. Vienlaicīgi šai telpai jābūt pārdomāti iekārtotai arī steidzīgajiem darba dienu rītiem, kad katra lieka kustība un rušināšanās pa plauktiem iekavē mūsu rīta cēlienu. Tas, kas spēj šīs divas funkcijas lieliski apvienot, ir pareizā vannas istabas mēbeļu izvēle. Īpaši svarīgi pievērst uzmanību telpas un mēbeļu izmēru proporcijām. Ir tik viegli pārblīvēt mazo telpu ar plauktiem, tādēļ pēc pasūtījuma radītas vannas istabas mēbeles ir lielisks risinājums šai problēmai.

Laika gaitā priekšnams ir kļuvis par mājokļa neoficiālo noliktavu, kurā atrodas plaša spektra priekšmeti – apavi aukstajai un siltajai sezonai, mājas čības, mēteļi, vējjakas, pirkstaiņi un dūraiņi, dažāda lieluma lietussargi un lietusmēteļi, kā arī suņu pavadas un apavu smēre.Ņemot vērā, ka koridori parasti ir nelielas telpas, ir grūti iedomāties, kā to visu satilpināt tā, lai nerastos haoss. Izvēloties mēbeles pēc pasūtījuma, speciālisti var pielāgot un izgatavot koridora mēbeles tieši konkrētajai telpai.

Mūsu mājokļos viesistaba parasti ir plašākā telpa, kurā uzturamies gan ģimenes, gan draugu lokā. Viesistabā parasti atrodas TV, varbūt arī spēļu konsoles, dīvāni un klubkrēsli. Viesistabas plašā funkcionalitāte nosaka to, ka tajā vēlamies ietilpināt dažāda rakstura mēbeles.  Iebūvējamais skapis viesistabā radīs plašuma iespaidu. Tāpat, viesistabā lieliski izskatās sienas plaukti grāmatām, fotogrāfijām. Ļoti ērti un parocīgi ieeju viesistabā ierīkot kā bīdāmās durvis, lai, piemēram, viesību laikā viesiem būtu ērti ienākt un iziet no telpas, neradot lieku troksni. Ir vērts padomāt par funkcionālas TV iekārtas uzstādīšanu – mūsdienīgas mēbeles ļoti eleganti noslēpj kabeļus un piedāvā dizainu, kas rotā telpu. Ar īstajām mēbelēm viesistaba būs gan omulīga atpūtas vieta mājiniekiem, gan eleganta telpa mājas ballītēm.