DAŽAS SVARĪGAS ATZIŅAS PAR GALDU, KRĒSLU UN GARDEROBES STATĪVU NOMU

Daudziem pāriem kāzas ir viena no laimīgākajām dienām dzīvē, bet kā ar gatavošanos kāzām? Ko iesākt ar to stresu, ko pāri paši sev rada, ja izlēmuši organizēt lielas kāzas? Lai kāzu plānošanas laiks ritētu mierīgāk, ir būtiski izvēlēties pareizos uzņēmumus, ar ko sadarboties – piemēram, ļoti svarīga ir krēslu un galdu īre kāzām. Dizainakrsli.lv te nāk palīgā – šis Latvijas mēbeļu ražotājs piedāvā ne tikai saskaņotu krēslu un galdu nomu, bet pat garderobes statīvu nomu, lai vienkāršotu jums visu nomāšanas procesu.

Ja jūsu interesē galdu noma, dizainakresli.lv piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja plānots iespaidīgs notikums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad noderīgs būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču tajā pašā laikā nav smags. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums piemērotākais būtu modelis “Moriss”, kas pieejams gan melnā, gan gaišā toņkārtā.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/kresli/virtuves-kresli/

Ja galdi vairāk asociējas ar svētku galdu, kas nokrauts ar ēdieniem, tad krēslu noma ir nepieciešama arī gadījumā, ja mielošanās vietā paredzēta akadēmiskāka nodarbe, proti, konference. Šādā gadījumā būtu pirmajā vietā jāliek konferences apmeklētāju ērtības – ja vēlaties, lai dalībnieki no konferences neaizmūk prom ātrāk, nodrošiniet viņiem krēslus, kuros ir ērti sēdēt!

Dizainakresli.lv mājaslapas nomas sadaļā iespējams atrast vairāku veidu krēslus, kas paredzēti gan ilgstošai un ērtai sēdēšanai, gan sēdēšanai pie bāra letes, gan ātrai piesēšanai pa vidu citām aktivitātēm. Viens bonuss gan  visiem šiem krēsliem ir kopīgs – tā kā tie ir veidoti no liekta finiera, tos ir viegli pacelt un elementāri uzglabāt. Krēslu ražotāji īpaši pievērsuši uzmanību tam, lai krēslus būtu viegli sakraut vienu uz otra, jo tas ir ļoti būtiski, ja krēsli paredzēti nomai, tātad tos bieži pārvietos.

Cik lielu ļaužu pūli krēslu noma ir spējīga nodrošināt? Prasības, protams, mēdz būt ļoti ambiciozas, taču Flow kolekcijas krēsli ir pieejami pat 250 ekesemplāros, tāpēc daudz kas ir iespējams!

Galdu īre svinīgiem pasākumiem vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās mēbeles, kas vajadzīgas, jo nereti neiztikt arī bez garderobes nomas vai vismaz garderobes statīva nomas. Dzīvojot valstī, kur laiks mainās tik bieži un negaidīti, sanāks ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, secināsiet, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī par šo jautājumu vērsieties pēc padoma pie uzņēmuma dizainakresli.lv gudrajiem darbiniekiem – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobei, kas būs funkcionāla, taču neaizņems daudz vietas. Ar labiem sadarbības partneriem jums izdosies labākais pasākums!