NO GARDEROBES STATĪVA LĪDZ DIVSIMT KRĒSLIEM – MĒBEĻU NOMA VAR VISU!

Cik muļķīgi un lieki būtu katru reizi iegādāties jaunas lietas, kas mums nepieciešamas vien dažas reizes! Pēc tam tās tikai aizņemtu vietu un pēc kāda laika mums tik un tā sagribētos kaut ko citu. Tādi mēs, cilvēki, esam, un tāpēc dažādi nomas pakalpojumi svin savu uzvaras gājienu jau daudzu desmitu gadu garumā. Taču ne vienmēr lietu īrēšana ir slikta lieta – piemēram, mēbeļu noma ir ļoti pragmātisks un gudrs lēmums, jo vienas un tās pašas mēbeles var kalpot neskaitāmos pasākumos.

Pirmkārt, mēbeļu noma ir izdevīga, jo tā ļauj izvēlēties dažādus galdus un krēslus, pielāgojot tos katram pasākumam. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Otrā nianse, kas ir krēslu un galdu īres priekšrocība – jums nav jālauza galva, kur mēbeles likt pēc pasākuma! Mēbeļu nomas darbinieki visbiežāk paši nodrošina mēbeļu piegādi un aizvešanu, tātad tā ir vismaz viena lieta, par ko jums nav jāuztraucas!

Jāatgādina, ka mēbeļu noma neattiecas tikai uz krēsliem un galdiem – te izvēles iespēju ir vairāk, lai viss , kas organizējot pasākumu nepieciešams būtu īrejams vienuviet.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemas un rudens mēnešos, vai esat padomājuši, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te noderīga ir garderobes noma, jo par viesu ērtībām ir jādomā no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs patīkami, ja apmeklētājiem būs jādodas pie svētku galda ar virsjaku mugurā vai lietussargu rokā!

Garderobes statīvi, ko iespējams iznomāt, ir stabili, vienkārši un ērti. Ir iespējams īrēt tikai pašu statīvu, un atsevišķi, ja nepieciešams, var īrēt arī garderobes numuriņus. Bet kurš būs garderobists? Arī par to ir padomāts – labā mēbeļu nomā jums piedāvās pat garderobista pakalpojumus, kas ir nepieciešams aukstajos mēnešos, kad cilvēkiem ir daudz un dārgu virsdrēbju.

Arī siltajā sezonā garderobes statīva īre nenāktu par ļaunu, jo cilvēkiem nereti ir līdzi dažādas papildlietas, kas traucētu baudīt pasākumu – piemēram, maisiņi, somas, pārvelkamie apavi un tamlīdzīgi. Te iespējams iztikt bez numuriņiem vai garderobista, bet vismaz vietu, kur šīs lietas atstāt, gan vajadzētu.

Šie, protams, nav vienīgie plusi mēbeļu nomai – te vēl varētu minēt gan cenas faktoru, gan, piemēram, to, ka reizē ar galdiem pieejami arī attiecīgā izmēra galdauti. Tas taču atvieglo dzīvi, vai ne?