Supošana – lielisks atpūtas veids brīvdienām!

Jauninājums supošana vai kā citur dēvēta sup sērfošana jau ir tikai slīdēšana pa ūdens virsmu, izmantojot dēli un airi. Katrs var iemācīties šo sportu neatkarīgi no vecuma un sporta formas līmeņa. Galvenais, kas nepieciešams, ir paši sup dēļi pielāgoti jums un airi, lai airētu. Tiem, kam nemaz nav nekādu pieredzes, sup izbraucieni var būt esot uz ceļiem. Tādā veidā varētu apgūt turēt līdzsvaru un tad pamazām celties uz kājām. Bez tam būs iepriekš nejustas izjūtas, tajā brīdī, kad supošana tiek realizēta stāvot kājās! Kā arī sup izbraucieni ir neatkārtojams sports, tā kā suposana var notikt kā dīķī, upē, uz ezera, jūra vai pat okeānā. Svarīgākais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām. Vairāk lasi te!

Supošana un kāds inventārs ir nepieciešams?

Parasti sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, taču, ja supošana ir profesionālā līmenī, tad sup dēļi būs identiski sērfošanas. Tagad jau eksistē ļoti daudz dažnedažādu dēļu tipu. Universālie dēļi jau ir atbilstoši vienkārši atpūtai uz ūdens, dēļi tūrismam, ir labs variants nesteidzīgām pastaigām pa ūdeni, sacensību sup dēļi, ko izmanto sacensībās. Nav noliedzams, ka, nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem, savukārt pabeidz iedalījumu piepūšamie un cietie dēļi. Kad būs plānoti sup izbraucieni, visbiežāk tiek paņemti piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, un vairākas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Standartā tieši piepūšamie sup dēļi pārdodas komplektā ar pumpi, airi, somu transportēsanai un arī drošības pavadu. Bez šaubām, piepūšamie sup dēļi pieejami cietā variantā, taču paši sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Sup dēļu vai katamarānu noma – opcija aizbēgt prom no pilsētas kņadas

Kļūst garlaicīgas pastaigas pa mežu un sporta nodarbības sporta zālē? Aktīvā atpūta uz ūdens jau ir tieši tas, kas ir vajadzīgs! Patlaban atpūtas variantus pie dabas pilnveido, turklāt bieži vien piedāvā noīrēt vasarnīcas, kar tad var tikt pavadīta atpūta ar draugiem vai radiem. Standartā namu īpašnieki sāk piedāvāt papildus pakalpojumus, piem., supošana, katamarānu noma un laivu noma, kad tuvumā ir ūdens. Tie kam tīk ekskluzīvāka atpūta var izbaudīt tādu lietu, piemēram, kā buru jahtas noma. Turklāt vienmēr vasarnīcu pakalpojumos ietilpst arī velosipēdu noma. Starp citu sup izbraucieni jau ir mūsdienu modernākā lieta, un teju katrs ceturtais dot priekšroku šai atpūtai. Gadījumā ja supošana pāraug par aizraušanos, šajā gadījumā lētāk ir jau, kad sup dēļi ir personīgie nevis sup noma.