KAS IR ĀTRAIS AIZDEVUMS INTERNETĀ?

Jebkuram, kurš ir sasniedzis pilngadību, ir iespējams saņemt aizdevumu internetā. Jau vismaz 10 gadus, dažāda veida ātrie jeb sms kredīti ir populāra izvēle daudzu iedzīvotāju vidū, kad nepieciešams aizņemties nelielu naudas summu. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā. Aizdevumu iespējams saņemt personām, kas sasniegušas vismaz 20 gadu vecumu, taču, pēc 70 gadu sasniegšanas, aizdevumi netiek izsniegti.

Kredīta atmaksas termiņu ir iespējams pagarināt un atmaksas grafiks ir elastīgs. Viens no iemesliem, kādēļ tiek lemts par labu ātrā aizdevuma ņemšanai, ir neparedzēti izdevumi vai nepieciešas mazliet naudas līdz algai.  Vairāk informācijas par ātrajiem kredītiem skatīt šeit – atro kreditu apvienosana!

KĀDĒĻ DAUDZI IZVĒLAS ĀTRO AZDEVĒJU PAKALPOJUMUS?

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. Kredīta saņemšana bankā prasa pārāk daudz laika un formalitāšu, tādēļ cilvēki 21.gadsimtā izvēlas vieglāko ceļu aizdevuma saņemšanai. Ātrie aizdevēji, līdzīgi kā banku sektors, pārbauda aizdevuma pieteicēja kredītvēsturi un ienākumus, lai izvērtētu iespējas aizdevumu atmaksāt laicīgi. Visbiežāk, ir nepieciešama tikai stunda, lai nokārtotu visas formalitātes un naudu saņemtu savā bankas kontā. Lielākā daļa aizdevēju pirmo aizdevumu piedāvā izsniegt bez maksas jeb bez papildus procentu maksājuma.

CIK DROŠI IR ĀTRO KREDĪTU PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI?

Mūsdienās par dažāda veida pakalpojumu sniegšanu tiešsaistē nav jābrīnās un finanšu pakalpojumi nav izņēmums. Izmantojot šāda veida aizdevumu saņemšanu, visi nepieciešamie dokumenti ne tikai tiek atsūtīti e-pastā, bet arī pieejami savā lietotāja profilā aizdevēja mājas lapā. Pirms kredīta ņemšanas ir iespējams uzzināt visus blakus maksājumus un citus datus, izmantojot kredīta kalkulatoru. Šāda veida pakalpojumu sniedzēji ir legāli un licencēti, tādēļ nav jāuztraucas par krāpšanas mēģinājumiem. Aizdevuma atmaksa ir vienkārša – katru mēnesi aizdevēja bankas kontā jāiemaksā atmaksas grafikā minētā summa.