KUR IZDEVĪGI PASŪTĪT INDIVIDUĀLAS MĒBELES?

Mūsdienās ir dažādi veidi kā tikt pie kārotām mēbelēm – tās var meklēt jau gatavas dažādos mēbeļu salonos vai arī pasūtīt pēc īpaša pasūtījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās.

Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

Skatīt šeit – iebūvējamie skapji pēc pasūtijuma!

VIRTUVES MĒBELES PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, ko visbiežāk vēlas izgatavot pēc individuāla pasūtījuma, ir iebūvējamās virtuves. Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Tas nebūt nav tik sarežģīti un laikietilpīgi kā varētu likties un arī izmaksu ziņā atšķirība starp gatavām, veikalā pirktām iekārtām, nav liela. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Ergonomiskas un ērtas mēbeles, it sevišķi virtuvē, ir ļoti nozīmīgas, jo augstā funkcionalitāte un katra nianse, kas tiek izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, palielina ne tikai telpas funkcijas, bet arī saimnieku prieku.

MODERNAS MĒBELES VIESISTABAI

Viesistabas mēbeles ir otrs populārākais pasūtījumu veids. Ņemot vērā, ka televīzija mūsdienās ir katrā mājoklī, tad TV iekārtas ir obligāta nepieciešamība. Agrāk televizori tika novietoti uz plauktiņiem vai galdiņiem, vai, visbiežāk, sekcijās, kas ir lielas un masīvas mēbeles, kas aizņem daudz vietas un, sākotnēji paredzētas kā universālas un ietilpīgas mēbeles, laika gaitā tās pārvērtās par noliktavu, nevajadzīgu mantu glabātuvi un ar vien vairāk cilvēku vēlas no tām atbrīvoties.

BĪDĀMĀS DURVIS UN GARDEROBES AR IEBŪVĒJAMIEM SKAPJIEM PĒC PASŪTĪJUMA

Liels, iebūvējam skapis ar kāroto saturu, noteikti ir daudzu sieviešu vēlme un sapnis. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.