Kādas priekšrocības sniedz ārstu prakse ar lielu pakalpojumu pieejamību?

Mūsdienās daudz sastopamies ar jēdzienu ”veselības pratība”, kas ir spēja gādāt par savu veselību. Nenoliedzami veselība ir katra paša atbildība, taču liela nozīme ir arī ārstniecības personālam. Labam veselības aprūpes speciālistam jābūt ne vien zinošam, bet arī apveltītam ar labām komunikācijas prasmēm, lai pacientiem un viņu ģimenes locekļiem sniegtu vajadzīgo atbalstu un informāciju.

Uzticiet rūpes par savu veselību zinošiem speciālistiem

Ja gribat saņemt kompetentu speciālistu konsultācijas, kā arī kompleksu skatījumu uz veselības stāvokli un ar to saistītajām problēmām, izvēlaties labu, atzinīgi novērtētu ārstu praksi.

Kāda veida pakalpojumus nodrošina labākās ārstu prakses?

Klīnikas nodrošina daudzveidīgu pakalpojumu klāstu. Apskatiet piedāvājumu un piesakieties uz sev vajadzīgo vizīti!

Ginekologs un bērnu ginekologs

Vairumā lielāko klīniku pieņem gan ginekologs, gan bērnu ginekologs(skatīt vairāk te – https://www.alpinoperle.lv/). Pārliecinieties, ka vizīte ir pietiekami gara, lai nesteidzīgi izrunātu visus aktuālos jautājumus, saņemtu izsmeļošas atbildes. Iespējams, Jums aktuāla arī grūtnieču aprūpe.

Ultrasonogrāfija

Ārstu praksē bieži vien tiek piedāvāta arī ultrasonogrāfija (USG).

Tā, piemēram, ultrasonogrāfija krūtīm dod iespēju atklāt cistas un cita veida veidojumus krūtīs, bet ultrasonogrāfija vēdera dobumam ļauj izmeklēt aknas, nieres, žultspūsli un citus iekšējos orgānus, atklāt iekaisuma procesus. Ultrasonogrāfija vairogdziedzerim ļauj novērtēt vairogdziedzera lielumu un atklāj dažādus veidojumus.

Pediatrs

Ja nepieciešams pediatrs – bērnu ārsts, pārliecinieties, ka izvēlētais speciālists atbilst Jūsu prasībām. Labā klīnikā tiek nodrošinātas kompetenta pediatra konsultācijas, atbildes uz aktuālajiem jautājumiem, individuālu un profesionālu pieeju Jūsu bērna veselībai.

Doplerogrāfija

Klīniku piedāvājumā arī galvas doplerogrāfija, kakla doplerogrāfija un asinsvadu doplerogrāfija, kas ir svarīga dažādu slimību diagnostikai un profilaksei. Bieži vien doplerogrāfija tiek lietota kā pirmā USG diagnostikas metode asinsvadu saslimšanu diagnosticēšanā.

Gastroenterologs

Klīnikās pacientus konsultē arī gastroenterologs. Šī speciālista darbības joma ir diezgan plaša, jo tā attiecas uz visu kuņģa – zarnu traktu – barības vadu, aizkuņģa dziedzeri, aknām, žultsceļiem.

Urologs

Ārstu praksēs zinošs urologs nodrošina konsultācijas gan vīriešiem, gan sievietēm. Plašāku informāciju par to, kādos gadījumos var noderēt urologa konsultācija, uzzināsiet klīniku mājas lapās.