KUR RĪGĀ VAR NOMAINĪT VAI SALABOT VĒJSTIKLU?

Vējstikla maiņa ir viens no svarīgākajiem automašīnas servisa elementiem. Iemeslu tam, kādēļ būtu nepieciešama vējstikla maiņa, netrūkst. Piemēram, problēma, no kuras vēlas izvairīties katrs autovadītājs – lidojoša akmens radīts bojājums, kas, laikus nenovērsts, var radīt lielas galvassāpes un izdevumus. Vējstikli tiek izgatavoti, izmantojot speciālas tehnoloģijas, kas tos padara izturīgus un aizsargā ne tikai no vēja, bet arī ārējās vides ietekmes, taču bojātam stiklam šāda veida aizsardzības funkciju būtiski samazinās(ielūkojies šajā vietnē – https://www.carglass.lv/cenas/stiklu-nomainas-cena/). Vējstikls pilda arī jumta atbalsta funkciju, tādēļ, lai problēmas pakāpeniski nerastos visai automašīnas virsbūvei, šāda veida defekti jālikvidē pēc iespējas ātrāk.

PROFESIONĀLI AUTOMAŠĪNAS APKOPES PAKALPOJUMI

Jebkura automašīna vai kāds cits transporta līdzeklis ir fizikas likumu atspoguļojums dabā. Tas nozīmē, ka ik viena detaļa un pat vissīkākā nianse spēlē lomu automašīnas veiktspējā. Vējstikls vistiešākā mērā ir konstrukcijas drošības elements, pret kura bojājumiem nedrīkst izturēties vienaldzīgi. Katru gadu tirgū nonāk ar vien modernāki un advancētāki automašīnu modeļi, kas nav šķērslis servisā strādājošajiem, jo regulāri papildina zināšanas un apgūst jaunas metodes vējstiklu apkopes sfērā. Līdz ar to iegūtās zināšanas var pielietot praksē, teju jebkādas markas un izlaiduma gadu automašīnām.

KUR ATRAST LABĀKO VĒJSTIKLU LABOŠANAS PAKALPOJUMU SNIEDZĒJU?

Apskatot bojājumu, servisa darbinieki varēs pateikt, kāda veida labošanas vai nomaiņas darbi ir jāveic. Jāpiemin, ka vējstiklam radītos bojājumus iespējams labot, ja tie nav lielāki par 2 eiro monētu un atrodas vismaz 6 centimetru attālumā no vējstikla malām. Pakalpojuma veids tiek noteikts individuāli, balstoties uz katras automašīnas specifikāciju. Servisa meistariem būs pa spēkam jebkāda veida bojājumu novēršana. Stikla labošana aizņem vidēji 30 minūtes, savukārt vējstikla maiņa nedaudz ilgāku laiku. Protams, stikla labošana ietaupa ne tikai naudu, bet arī dažādus citus resursus, taču, iesakām uzklausīt meistaru argumentus, ja ir ieteikums vējstiklu tomēr nomainīt.