KALENDĀRU IZGATAVOŠANA PĒC PASŪTĪJUMA

Par pirmā kalendāra rašanos īsti konkrētu ziņu nav, vien tas, ka tas radies Kurzemē ap 17. vai 18. gadsimtu. Līdz mūsdienām tas mērojis tālu ceļu un apbrīnojamā kārtā ir viena no tām lietām, kas par parocīgu joprojām tiek uzskatīta taustāmā, ne digitālā veidā. Kalendārs ir it kā vienkārša lieta, ko redzam savās mājās un darba vietās, tas ir maksimāli personalizējams un pielāgojams.

Protams, ir pieejamas dažāda veida programmas, kas to visu piedāvā izdarīt pašiem, bet, ja esat nopietns uzņēmums, kas novērtē kvalitatīvus risinājumus itin visā, kalendāru izgatavošana profesionālā tipogrāfijā būs labākais risinājums. Spied šeit – apskatīties piedāvājumu!

KĀDU INFORMĀCIJU VAR IEVIETOT KALENDĀRĀ?

Rezultāts vienmēr izdosies, ja darbos, kur svarīgs dizains, iesaistās gan klients, gan izgatavotājs. Daudz tālāko procesu nosaka tieši kalendāra veids un dizains, jo no tā atkarības dažādas tehniskās specifikācijas, piemēram, iesiešanas veids un druka. Visa kalendārā iekļautā informācija tiek pārbaudīta un saskaņota, tādēļ nav jābaidās par izlaistiem vārdiem vai sajauktiem datumiem. Kalendāros var tikt iekļauta arī dažāda cita veida informācija, ja klientam tas ir aktuāli. Galvenais ir atrast zelta vidusceļu starp idejām un iespējām, lai rezultāt būtu teicams.

KĀDĀ TIRĀŽĀ KALENDĀRI TIEK IESPIESTI?

Drukas pakalpojumu piedāvājums pēdējos gados atkal ir aktualizējies, kas varbūt varētu šķist dīvaini, jo dzīvojam tomēr digitālā laikmetā. Kalendārs ir viena no tām lietā, kuru ir ērtāk izmantot tieši taustāmā formātā. Sienas kalendāri, galda kalendāri, personalizētie kalendāri un visādi citādi veidoti pēc klientu vēlmēm un speciāla pasūtījuma ir drukas pakalpojums, kas pieejams sākot no noteiktas tirāžas. Kalendāru izmantošanai ir dažādi pielietojumi, piemēram, dāvanas klientiem, partneriem un darbiniekiem svētkos. Mūsdienīgi dizaina risinājumi palīdz izveidot spilgtus un pamanāmus, taču gaumīgus iespiešanas gala produktus.