KURĀ INTERNETA VEIKALĀ VAR IEGĀDĀTIES LĒCAS?

Tiem, kuriem ir problēmas ar redzi, nereti ir dažādas opcijas, kādus redzes uzlabošanas līdzekļus izmantot ikdienā. Taču, jāatzīst, ka briļļu iegāde nav lēts prieks un arī acu lāzeroperācijas ne tik, tāpēc pastāv vēl kāda opcija – kontaktlēcas. Iedala dažādus lēcu veidus, lai tās būtu atbilstošas lielākajai daļai optisko īpatnību un klienti, pat ar salīdzinoši ļoti sliktu redzi, drīkstētu izvēlēties kontaktlēcas, nevis ikdienā lietot tikai brilles. Lēcas ir praktisks risinājums tiem, kuri vēlas aizmirst par savām redzes problēmām ikdienā un redzes korekcijas līdzekļus izmantot regulāri, tiesa gan bez riska pazaudēt, saplēst vai aizmirst. Kontaktlēcas ir iespējams nopirkt arī tiešsaistē, bez liekas steigas, atrodot sev piemērotākās, tiesa gan, pirms tam iesakām konsultēties ar acu ārstu, lai noskaidrotu kāda stipruma kontaktlēcas būs piemērotas un arī nepieciešamas.

Uzzināt vairāk – https://www.manaslecas.lv/lv/kontaktlecas-biofinity/

KURŠ MEDICĪNAS PĀRSTĀVIS IZRAKSTA BRILLES VAI LĒCAS?
Kontaktlēcas var pasūtīt gan optikas preču veikalos, gan vairākos drošos specializētos interneta optikas salonos. Jebkurā no tiem ir atšķirīgs klāsts un tiek piedāvāts iegādāties vairāku zīmolu un arī valkāšanas ilguma lēcas , gan citas optikas preces. Pēc lēcu lietošanas ilguma tiek izšķirtas lēcas, kas kalpo vienu dienu, divas nedēļas, mēnesi, 3 mēnešus, pusgadu un lēcas, kurām ir iespējams lietošanas termiņu pagarināt. Interesentiem ir iespējams iegādāties lēcas arī balstoties uz to redzi koriģējošām īpašībām, piemēram, multifokālās vai toriskās lēcas, kā arī lēcas, kas vairāk kalpo kā imidža sastāvdaļa, piemēram, lēcas ar zīmējumiem.

ACU LĒCU IZMAKSAS ONLINE
Cena ir noteicošs faktors arī optikas precēm. Kontaktlēcu cenas var var būt atšķirīga dažādos veikalos, taču cenu atšķirība nebūs pārāk liela. Piem., 1 dienas acu kontaktlēcu cena ir ap 25-30 eiro, un iepakojumā atrodas 30 lēcas, katrai dienai savu komplektu. Savukārt divu nedēļu kontaktlēcas izmaksā līdz 20 eur un iepakojumā ir vairākas lēcas, kuras lietojamas dienas laikā, bet nav paredzētas lietošanai 24 stundas diennaktī. Kontaktlēcas, kas paredzētas atsevišķām redzes problēmām, ir iespējams lietot gan nepārtraukti visu diennakti, gan tikai pa dienu. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. Ja nepieciešamas toriskās lēcas, joprojām iesakām pirms tam konsultēties ar savu ārstu vai optometristu, lai piemeklētu sev vispiemērotākās lēcas. Tiem, kuriem ir nepieciešama redzes korekcija gan tālumā, gan tuvumā, ir iespējams iegādāties multifokālās lēcas un to cena ir vidēji ap trīsdesmit eiro