VAI PAKEŠU LOGI IR DROŠA IZVĒLE?

Plastmasas logi savā mājoklī ir kļuvusi par stabilu vēlmi jebkuram, kura īpašumā ir paredzēti remontdarbi vai māja tiek būvēta no nulles. Latvijā joprojām ir visi četri gadalaiki, dažkārt ar siltākām ziemām, taču drēgns laiks ir lielāko gada daļu. Mājīga temperatūra iekštelpās drēgnajos un aukstajos gada mēnešos, ir viens no iemesliem, kādēļ cilvēki Latvijā steidz nomainīt vecos koka logus, pret plastmasas logiem. Tā pat šis ir viens no iemesliem, kādēļ jaunceltnēs plastmasas logi ir pirmā izvēle, kad runa par logu montāžu. PVC logi nodrošina lielisku ventilāciju vasarā un lielisku siltumizturību ziemā. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus, uzzināt vairāk var tālāk rakstā.

KĀ VEICINĀT ENERGOEFEKTIVITĀTI MĀJOKLĪ?

Kādēļ Latvijā tik daudz tiek runāts par energoefektivitāti? Tam ir vienkāršs izskaidrojums. Latvijā daudzstāvu nami, galvenokārt, ir būvēti, aptuveni, pirms 40-50 gadiem un daudzi no tā laika nav piedzīvojuši nekāda veida remontdarbus. 40-50 gadu laikā ir mainījies daudz kas – sākot ar ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un beidzot ar pakalpojumu cenām. Dzīvošana šāda veida dzīvokļos kļūst nerentabla, ja izdevumu ir vairāk par ieguvumiem, respektīvi, ja dzīvoklī ziemā ir auksts, bet apkures cena nav tā mazākā, tad jāmeklē veidi, kā šo problēmu atrisināt. Viens no risinājumiem ir plastmasas logi, ko montēt esošo koka logu vietā. Arī Eiropas fondu apgūšana Latvijā ir sekmējusi namu energoefektivitātes celšanos, jo tiek renovētas un siltinātas ēku fasādes un mainītas komunikācijas, uzstādīti PVC logi. Tas palielina ne tikai komfortu telpās, bet arī ēkas mūžu.

CIK MAKSĀ PLASTMASAS LOGI?

Neatkarīgi to tā vai dzīvojat daudzdzīvokļu nama dzīvoklī vai privātmājā, noteikti tiks atrasti risinājumi jebkuram projektam. Piesakot projektu, tiek veikti nepieciešamie mērījumi un logi ražoti atbilstoši tiem. Logu montāža tiek piedāvāta kopā ar apdares darbiem, lai pēc darbu beigām nebūtu jāmeklē jauni meistari, kas montēs palodzes un veiks apdares darbus logu ailēm. Ir dažādi logu veidi, kas atšķiras pēc to tehniskās uzbūves ar dažādām niansēm, tādēļ, precīzas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc visu detaļu noskaidrošanas.