Auto piegāde uz ikvienu valsti un pilsētu

Lietotas vai arī mazlietotas mašīnas pirkšanai Vācijā eksistē 3 iespējas. 1. izvēles variants būs neatkarīgs brauciens uz Vāciju, automašīnas izvēli, iegādi un patstāvīgu braukšanu atpakaļ. Taču tieši šī metode nav piemērota visiem, tā kā pietrūkst pieredzes, zināšanu, brīvā laika vai arī vēlēšanās. Otrs rīcības veids jau ir sūtīt automašīnu tieši pie droša starpnieka vai vērsties pie firmas, kā specializācija būs pati auto piegāde pasūtītajam kā arī visu dokumentu sakārtošana par noteiktu komisiju. Un pēdējais variants ir pastāvīgi pasūtīt mašīnu ārzemēs un vērsties pie firmas, kur pakalpojumu piedāvājumā ietilpst šie transporta pakalpojumi. Tieši ar tādiem uzņēmumiem strādā mašīnu dīleri pasaules mērogā un arī starpnieki auto tirdzniecībā.

Uzzini vairāk – https://www.kurbads.lv/pakalpojumi/

Kā tiek īstenota auto piegāde, un kādas tieši nianses būtu jāzina?

Mūsdienīga loģistikas kompānija var piedāvāt diezgan daudz dažādu variantu, kā klienta auto varētu būt transportēts. Transporta pakalpojumi variējas starp premium klases auto piegādi un līdz pat ekonomisko automašīnu atvešanu. Kādi tieši ir auto piegādes veidi kā arī ar ko viņi atšķiras savā starpā?
Pats auto var arī būt transportēts, izmantojot vilcienu, lidmašīnu, auto vedēju pakalpojumus vai, piemēram, paša spēkiem. Bet piemērotākais variants būs tieši auto vedēju izmantošana, tādēļ ka, kaut gan dzelceļa pakalpojumi ir lētāki, bet tajā pat brīdī šajā gadījumā jau ir ievērojama transporta virzienu ierobežošana, bet, gadījumā ja būs jāpārkrauj auto no viena vilciena uz otru, izmaksas būs tiešām salīdzinoši dārgākas.
Transportēšana ar auto vedēju var tikt pielāgota ikviena klienta iegribām kā arī iespējām, piemēram, tā kā ekskluzīvu automašīnu transportēšana jau atšķiras no pārējo auto piegādes, šeit visbiežāk tiek pārvadāts viens auto, piedāvājot klientiem kā atvērtu autovedēju, tā arī slēgto.
Auto vedēju veidi:
1)Atverta veida auto vedēji, tas ir veids transpotam, kas var pārvest gan vienu mašīnu, kur tiek izvēlēts mazais variants, tā arī līdz pat divpadsmit auto, kur automašīnu transportēšana notiek ar lielu auto vedēju. Šis tomēr ir visbiežāk izmantojamais veids, ko ikviens jau ir pamanījis pilsētas ielās, ja tiek vesti daudzi auto vienlaicīgi.
2)Automašīnu pārvadāšana ar slēgto autovedēju. Šajā variantā tiek vests 1 auto, visbiežāk ar masu līdz 2200 kg, šis būs dārgāks variants, tajā pat brīdī Jūs jau varat būt pārliecināts, ka šāds auto transports pasargās Jūsu mašīnu no jebkādiem bojājumiem.

Pamata kritēriji, kā atrast automašīnu piegādātāju

Pirms tam, kā atlasīt kādu vienu firmu, esiet droši par to, kad tā ir juridiski aktīva firma ar vēlams ilgu gadu pieredzi. Skatoties līgumu, tur nosacījumi nedrīkstētu būt prettiesiski un tam jāatspoguļo garantijas un arī izmaksas Klientiem par zaudējumiem, kuri varētu parādīties, kad notiek automašīnu transportēšana. Izvēloties auto transportēšanas kompāniju, būtu jāievēro:
1)Vai tiek nodroš‌āts automašīnu uzglabāšanas pakalpojums, dažāda tipa autostāvvietu esamība jau ir svarīgs rādītājs, kas samazinās Jūsu izmaksas.
2)Valstis, kur tiek piedāvāti transporta pakalpojumi, ir skaidrs, ka, jo pieredzējušāks un lielāks ir transportēšanas uzņēmums, jo vairāk auto transportēšanas virzienu tas var piedāvāt.
3)Plaša transportlīdzekļu parka esamība, kas garantēs to, kad Jums nebūs vajadzīgs ilgi gaidīt nākamis autovedējs.
4)Esošie tehniskie resursi – ievērojams loģistikas uzņēmums spēj izsekot kravai, pielāgojot transporta virzienus un ceļā ātri atrisināt dažādas nestandarta situācijas, kas dažreiz rodas.
5) Rekomendāciju pārbaude – protams, lielas kompānijas var neatstāt atsauksmes onlainā, bet esošā sadarbība transportēšanas kompānijas mājas lapā būs apliecinājums pakalpojumu kvalitātei.
6)Vai ir kādas pildus iespējas – auto remonts pēc nepieciešamības, inspekcija, sagatavošana pārdošanai, mazgāšana, pārbūve un uzlabošana un citas iespējas.
7)Cenas – jāsalīdzina konkurentu piedāvājumus, noskaidrojiet, kas sastāda pašizmaksu, vai būtu iespējams tās samazināt.
8)Komunikācija – kad klients sazinās ar cienījamu loģistikas centru, viņš vienmēr varēs noskaidrot par visām transportēšana niansēm – maršrutu, iespējamo partijas pārslodzi, preču atrašanās vietu attiecīgajā brīdī uc. niansēm.