Iecienīto suši izlase

Šodien visā pasaulē robežas starp dažādām valstīm un tautām jau ir palikušas mazāk izceltas nekā iepriekšējos gs.. Pat nacionālie ēdieni tagad paliek nevis par interesi par citu valstu ēdieniem, bet par pilnīgi parastajām vakariņām un pusdienām jebkur pasaulē. Ta notika arī ar raksturīgajiem japāņu sushi, kurus tagad jau var iegādāties ik uz soļa. Taču, pat neskatoties uz to apstākli, ka sushi un rollu pagatavošanas receptes ir tik ļoti dažnedažādas un daudz pieejamas pasaulē, tikai daži šī ēdiena cienītāji izprot tā sarežģītību.

Suši receptes un arī sastāvdaļas

Suši receptes iesākas ar sastāvdaļu izvēlēšanos. Suši receptēs klāt pie jūras aļģēm un rīsiem, diezgan bieži izmanto un tādas zivis, kā lasis, tuncis, zutis, skumbrija vai asaris, protams, arī dažādas jūras veltes, piemēram, krabju nūjiņas, garneles, svaigi dārzeņi un ļoti bieži arī svaigs siers. Rietumu ietekmes dēļ, tiek daudz izmantota arī gaļa – bekons vai vista. Japānā iemīļotas ir saldās omletes sushi receptes. Sastādot dažādas sushi receptes, varētu bez mitas variēt ar to pildījumu. Piem., lai sataisīt vienu rullīti ar vienu sastāvdaļu, izmantojiet stamdarta kombinācijas (lasis un siers; gurķis, avakado un krabju gaļa) vai izgatavojiet savu variantu, tiešām nav nepieciešams ierobežot sevi tikai ar jau minētajām sastāvdaļām. Pats galvenais tomēr ir pārliecināties, ka pati pārtika tiešam ir svaiga. Sevišķi tas attiecas uz jēlo zivi.

Suši pagatavošana Rīgā kā arī citur Latvijā – kā uziet sev restorānu?

Mājās ne katrs gatavos sushi vai rollus. Diez vai Jūs bieži vēlēsieties apmeklēt restorānu, šajā gadījumā nets vienmēr ir pie rokas. Visticamāk, Jūs interesēs tieši sushi piegāde Rīgā vai citās pilsētās. Bez tam pat piegāde daudzās vietās tiešām ir bezmaksas. Taču, kur paēst Rīgā izdevīgi un garšīgi? Pirms tiek atrasta kāda konkrēta sushi piegāde Rīgā, būs sākumā jāpievērš uzmanība pāris lietām, kas norāda par zemas kvalitātes suši un rolliem. Pats pirmais būs atsauksmes, visādā ziņā pārlasiet tās dažādās mājas lapās. Vislabākais – pievērst īpašu uzmanību sliktām atsauksmēm kā arī to skaitam. Nākamais ir cena, neļaujiet zemai cenai Jūs piemānīt! Tiešām garšīgu suši pagatavošana Rīgā nebūs par velti, bet arī izpētiet vietni, jo bieži vien ir sushi akcijas vai dažādi atlaižu kodi. Apskataties, vai piegādes interneta lapa ir ļoti labi sataisīta. Bez šaubām, tas ne vienmēr liecina uz ēdiena kvalitāti, taču visbiežāk, kad mājas lapa tad ir izstrādāta slikti, tad arī sushi receptes varētu būt viduvējas.