Mazlietotas auto riepas – zelta vidusceļš

Pēc ilgstošas lietošanas riepas bez šaubām jāmaina, jo to kvalitāte vairs nebūs atbilstoša valstī noteiktajām prasībām. Jaunas riepas daudz labāk spēs pildīt savas galvenās funkcijas un braukšana nebūs vairs tik bīstama, lai arī kādi konkrētajā brīdī būtu laikapstākļi.

Klientiem, kas grib ietaupīt savus līdzekļus, draudzīgais riepu serviss sarūpējis īpašu preču klāstu, kurā ietilpst mazlietotas riepas. Lietotas riepas ir tikpat uzticamas un drošas kā visas pārējās, jo eksperti no sākuma tās pārbauda dažādos testos. Plašā riepu garāža noteikti ir labākā vieta, kur izvēlēties lētas riepas, turklāt tās ražojuši pasaulē novērtēti ražotāji.

Kā atrast īstās ziemas riepas?

Jebkuras lietotas ziemas riepas pieejamas ar pietiekamu protektora dziļumu, tāpēc Tu varēsi iegūt komplektu pat vairākām sezonām. Visa veida ziemas riepas iespējams atpazīt pēc īpašajiem protektora iegriezumiem, kas nodrošina labāku saķeri, tādēļ riepu noliktava bez šaubām palīdzēs atrast piemērotas riepas vieglajiem u.c. veida auto. Šādas auto riepas būtu jāizvēlas balstoties uz to, kur visbiežāk plāno braukt – pa tīrītiem pilsētas vai slideniem grants ceļiem. Ja tomēr nespēj uzreiz atrast nepieciešamo riepu diametru, par to noteikti nav vērts raizēties, jo tieši riepas Dreiliņi nodrošina arī lielākos izmēros. Automašīnu lietie diski arī tiek piedāvāti visos vajadzīgajos izmēros, tāpēc to izturība un neskaitāmie stili piesaista daudzu uzmanību. Tev var noderēt arī dažādi lietoti auto diski, kas noteikti būs krietni lētāki, taču sniegs to pašu efektu.  Uzzini vairāk šeit!

Kvalitatīvas riepas vasarai

Protams arī lietotas vasaras riepas atbilstoši pildīs galvenās funkcijas un Tev nebūs jābaidās, ka tās pārāk ātri nodils. Izvēloties atbilstošas vasaras riepas, braukšana noteikti būs klusāka. Labākās riepas Ulbrokā domātas ne tikai ērtai braukšanai, bet arī cilvēku drošībai, tāpēc Tev vienmēr jāizraugās piemērotākais komplekts. Servisā tiek veikta arī riepu montāža, turklāt pirms tam tās apstrādā ar hermētiķi, lai nodrošinātu spiediena saglabāšanos visās riepās arī mainīgos laikapstākļos. Montāžas speciālisti savu uzdevumu veic ļoti atbildīgi, tādēļ tiek paralēli apskatīti arī gaisa ventiļi un , piemēram, disku kvalitāte. Ir tikai pašsaprotami, ka riepu profesionāla balansēšana ir ļoti nozīmīga, jo katra riepu maiņa var izmainīt auto stabilitāti, var būt jūtama nepatīkama vibrācija utt.