MODUĻU KARKASA MĀJAS, TERASES UN DĀRZA NOJUMES RAŽOTAS PIE MUMS.

No koka prasmīgi meistari var izgatavot jebko, tieši tādēļ šie amatnieki ir pieprasīti un tirgū novērtēti. Latvijā kokapstrāde ir populāra nozare, jo darbs ir pieprasīts un labi atalgots. Kokapstrādes meistari un pat uzņēmumi par pasūtījumu trūkumu nevar sūdzēties, jo projektu realizācijā izmanto ekoloģiskus dabas produktus, ko mūsdienās novērtē ar vien vairāk.

LATVIJĀ RAŽOTAS KOKA KARKASA MĀJAS.
Aiz vien populārākas kļūst koka karkasa mājas, kas tiek veidotas pēc Lego principa – tās izgatavo pēc klienta vēlmēm un uzstāda. Maldīgi uzskatīt, ka koka karkasa nami ir nepiemēroti Latvijas laikapstākļiem, jo īpaši izplatītas tā ir Skandināvijā un Vācijā, kur laikasptākļi rudens un ziemas mēnešos ir skarbāki kā pie mums. Šāda tipa koka mājas ir ērti uzstādāmas neatkarīgi no gadalaika, turklāt to siltumizlācija ir ārkārtīgi augsta, kas ir viens no galvenajiem rādītājiem, kādēļ klienti izvēlas par labu šāda tipa mājokļa būvniecībai. Protams, nevar aizmirst koka lieliskās īpašības – ekoloģisks un patīkams materiāls, kas rada mājīguma sajūtu.

KOKA LAPENES.
Dārza lapene vai nojumes jau sen nav nekāda eksta, bet gan nepieciešamība katrā privātmājā ar dārzu. Vai varat iedomāties lielāku mieru un atpūtu par brokastu baudīšanu lapenē, vai dārza ballītēm, kur lapenes kalpo par romantiskām tikšanās vietām? Lapenes tiek veidotas individuāli, ar klientu vienojoties par dažādiem izmēriem, vislabāko novietojumu, lapenes ietilpību un citiem kritērijiem. Pirms lapenes būvēšanas, noder būvvaldes konsultāija par to, vai nav nepieciešami kādi svarīgi dokumenti.

KUR PASŪTĪT KOKA TERASI?
Arī terašu būvniecība pēdējos gados ir kļuvusi pieprasīta klientu vidū. Nereti dzīvojamā platība nebeidzas telpās, bet turpinās arī uz teras. Bieži vien uz terasēm mēdz izvietot piknika galdus un saules zviļnus, lai vasaras mēnešos būtu īpaši patīkami pavadīt laiku ārpus mājām. Terases celtniecība tiek ieplānota jau ēkas projektā, vai arī pieprojektēta pēcāk, izvēloties stabilu vietu, vislabāko novietojumu un izveidojot pienācīgus pamatus.