KĀ RĪKOTIES, KAD RODAS NEPAREDZĒTI IZDEVUMI?

Ātrais kredīts internetā ir ikdienišķs finanšu pakalpojums, kas pieejams ik vienam pilngadību sasniegušam Latvijas pilsonim. Tautā saukti par sms kredītiem, tie ir pazīstami plašākai sabiedrībai vismaz jau gadus desmit. Lai saņemtu šādu aizdevumu ir nepieciešams vien pieteikties tam online vai ar īsziņas palīdzību. Kredītlīnija tiek piešķirta personām no 20-70 gadu vecumam. Parasti šāda veida īstermiņa kredīti ir populāri, jo tiem ir elastīgs atmaksas veids un maksājuma termiņu iespējams pagarināt. Šāda veida aizdevumi šeit ir ideāls risinājums pēkšņu izdevumu vai neplānotu pirkumu segšanai vai tām reizēm, kad līdz algai palikušas pāris dienas.

ĀTRO KREDĪTU POZITĪVĀS PUSES

Šāda veida pakalpojumi jau iesākumā tika veidoti kā alternatīva banku izsniegtajiem aizdevumiem un ātri vien kļuva populāri visā pasaulē. Šādus piedāvājumus izmanto daudz labprātāk par banku izsniegtajiem kredītiem dēļ mazās procentu likmes un nenomācošas birokrātijas. Arī ātrie aizdevēji pārbauda kredīta pieteicēja kredītvēsturi un izvērtē iespēju aizdevumu piešķirt vai nē. Lielākā daļā gadījumu, aizdevuma pieteikšanas, izskatīšanas un lēmuma pieņemšanas process neprasa pat stundu. Lielākā daļa aizdevēju pirmo aizdevumu piedāvā izsniegt bez maksas jeb bez papildus procentu maksājuma.

VAI ŠĀDI PAKALPOJUMI IR DROŠI?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Visa nepieciešamā informācija par aizdevuma piešķiršanu un atmaksas noteikumiem ir atrodama gan e-pastā, gan lietotāja profilā aizdevēja interneta vietnē. Aizdevuma kalkulators palīdz aprēķināt visus plusus un mīnusus, savukārt visi, ar aizdevumu saistītie dokumenti, tiek nosūtīti e-pastā. Ātro aizdevēju darbība Latvijā tiek kontrolēta kā jebkura cita tamlīdzīga finanšu institūcija. Atmaksāt aizdevumu ir pavisam viegli – to iespējams atmaksāt gan pilnā apmērā vienā reizē, gan izmantot iespēju maksāt nelielus ikmēneša maksājumus.