KALENDĀRU IZGATAVOŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Ja pavērojam telpu, kurā atrodamies, noteikti atradīsim vismaz vienu kalendāru, kas klusā pilda savu pienākumu visa gada garumā. Maldīgi uzskatīt, ka digitālajā laikmetā kalendārs ir tas, kas ir kritis aizmirstībā. Kalendārs ir kļuvis par universālu biroja priekšmetu, jo pilda arī funkcijas, kas agrāk šķita tam nepiemērotas, piemēram, kalendāri ir populāra dāvana biznesa partneriem un saviem darbiniekiem.

Protams, ka ir iespējams atrast dažādas datorprogrammas, kas piedāvā kalendāru izgatavošanu ar savu dizainu un jau gataviem šabloniem, taču, izmantojot šādu pakalpojumu, nākas atdurties pret problēmu, ka nav nedz kur profesionāli kalendārus izprintēt, nedz vieta, kur tos kvalitatīvi iesiet.

Ieskaties šeit – https://kalendari.lv/kalendari/sienas-kalendari/!

KALENDĀRA DRUKAS UN DIZAINA RISINĀJUMI UZŅĒMUMIEM.
Kad tiek veidoti darbi, kuros svarīgs dizains un klienta iesaiste, rezultāts nevar neizdoties. Viens no iemesliem būtu tas, ka dizainiem var būt specifiskas drukāšanas prasības un, tas kas der maziem galda kalendāriem, nederēs lieliem sienas kalendāriem. Aizmirsīsim par izlaistām vārda dienām, nekorektiem datumiem un nepareizām svētku dienām – visa informācija, pirms sūtīšanas uz druku, tiek rūpīgi pārbaudīta. Kalendāros var tikt iekļauta arī dažāda cita veida informācija, ja klientam tas ir aktuāli. Zelta vidusceļa atrašana visu parametru saderībā, nozīmē lielisku gala rezultātu!

KAS VEIDO KALENDĀRU CENU?
Kalendāru izdruka un citi drukas pakalpojumi pēdējos gados kļuvuši īpaši populāri un piedzīvo atdzimšanu. Neatkarīgi no tā, vai klientam nepieciešami sienas kalendāri, galda kalendāri vai personalizēti kalendāri, kalendāru druka tiek veikta ātri un kvalitatīvi. Kalendāru cenas atšķiras, un cenas tiek norādītas par vienu vienību, ja tirāža sākas no vismaz 1000 kalendāriem. Katrs pasūtījums ir pilnībā personalizējams, tādēļ šī ir lieliska iespēja savā īpašumā iegūt kalendāru, kas ir, piemēram, uzņēmumam nozīmīgos krāsu toņos.