LATVIJĀ RAŽOTI DĪVĀNI.

Dīvāns vienmēr ir tā lieta mūsu viesistabās, kas ir tik pašsaprotama, ka grūti iedomāties alternatīvu. Laiks, kad bija iespējams iegādāties tikai viena veida dīvānus vai tahtas ir pagājis. Lētāki, dārgāki, lielāki un mazāki – dīvāna izvēli nosaka dažādi faktori un, ņemot vērā to, ka tā ir prece, kas tiek iegādāta ilgtermiņa lietošanai, jāņem vērā visi par un pret un pārējo mājinieku vēlmes, jo to izmantos visi. Dīvānus var iegādāties jau izgatavotus, speciāli pasūtīt, dāžadās komplektācijās un funkcionalitātē. Pēdējos gados Latvijas veikalos, galvenokārt, var iegādāties Baltkrievijā vai Polijā ražotus dīvānus un citas mēbeles, taču tagad ir iespējams par lielisku cenu iegādāties dīvānus, kas ražoti Latvijā!

KĀ IZRAUDZĪTIES PIEMĒROTU DĪVĀNU?
Kā saprast, kurš dīvāns būs tas, kas dosies uz mājām? Lai izvēlētos sev piemērotu, jāņem vērā atsevišķi parametri. Piemēram, dīvāna forma. Cik cilvēku uz tā sēdēs ikdienā? Vai tas būs dīvānu komplekts vai liels stūra, vai U veida dīvāns? Vai tam ir nepieciešama veļas kaste un vai tam ir jābūt izlaižam? Kā redzams, dīvānu izvēlēties nemaz nav tik viegli kā sākumā varētu šķist. Tātad, skatoties uz dīvānu piedāvājumu jāsaprot sekojošais – cik daudz cilvēku uz tā sēdēs, kādas formas dīvāns būs vispiemērotākais un vai tam ir jābūt izlaižam, lai pārvērstu par guļamo platību.

KĀDI DĪVĀNI PIEEJAMI IEGĀDEI?
Atverami, izlaižami un ar veļas kasti ir tie izvelkamie dīvāni, kas pašlaik ir pieejami iegādei. Šādas tehniskās iespējas ir pieejamas arī stūra dīvāniem, kas ie paredzēti gan lielākām, gan mazākām ģimenēm un sēdētāju skaitam. Pēdējos gados īpaši populāri ir kļuvuši U veida dīvāni, kas ir ļoti ērti un plaši, tajos var netraucēti atpūsties visi. Ne tikai moduļu mēbeles, bet arī moduļu dīvāni kļūst par vienu no pircēju iecienītākajām izvēlēm, jo ir ērti pielāgojami ne tikai telpai, bet arī situācijām. Ar vien vairāk mēbeļu, ko redzam veikalos, ir ražotas Latvijā, tādēļ droši varam apgalvot, ka Latvijā ražotas mēbeles ir pieprasītas un tiek pirktas. Vai var būt vēl labāks veids kā atbalstīt vietējos ražotājus?