Kamīnkrāsnis – to priekšrocības mitekļa dizainā

 

Galvenais ierastas mājokļa apsildīšanas variants Latvijā vienmēr bija krāsnis. 18. gadsimtā bagāto cilvēku namos jau sāka parādītīties kamīnkrāsnis. Kamīnkrāsnis atnāca no R puses un pamazām palika salīdzinoši izplatītas. Mūsdienu mājvietu iespējas atšķiras no pirmatnējo laiku mājvietām. Neņemot vērā pievilcīgo ārējo izskatu, mūsdienīgu pilsētu privātmāju un dzīvokļu kamīni jau diezgan sen būs aizstāti ar praktiskāku apkures metodi.

Kā arī tos aizvietoja interjera kamīni, kas tieši tiek iebūvēti dizaina uzlabošanai. Un jau ir vērtīgi izcelt, kad pat šobrīd būs grūti iedomāties lauku māju, kurā nav iekurts omulīgs malkas kamīns. Glīti, neparasti, moderni kamīni jau ir izcils rotājums jebkādai mājai.

Mūsdienīgas pirts krāsnis sniedz iespēju uzlabot Jūsu veselību

Jebkādā pirtī vai arī saunā krāsniņas ir un būs svarīgākais elements, tādējādi jau projektējot māju ir būtiski izvēlēties optimālo krāsns veidu, kurš piemērots Jūsu vēlmēm. Klientam šobrīd parasti tiek piedāvāti divi konstruktīvi veidi – malkas apkures krāsnis un elektriskās. Nav noliedzams, ka, klasiskas pirts sastāvdaļa tomēr ir krāsnis ar malkas apkuri, tieši tās piedod pirtij dabisku koksnes smaržu, dūmakainu aromātu kā arī mirgojošu uguni. Mūsdienu malkas apkures krāsnis pirts piesaista to lietošanas parocīgums, dabīgums vai speciāls pašsajūtu uzlabojošs rezultāts, bet tajā pat brīdī jau ir jāsaprot, ka būs vajadzīga vieta malkas uzglabāšanai kā arī jāorganizē skurstenis un pienācīga ventilācija. Kā arī nevar aizmirst par tādu lietu kā uzkopšana, ir nepieciešams periodiski iztīrīt trauku ar pelniem, iztīrīt skursteni, savest kārtībā pārējās lietas. Pie tam, elektriskās pirts krāsnis gan arī saunas krāsnis ir atrodamas visdažādākajos dizainos, salīdzinājumā ar vienkāršo malkas kurināmo krāsni. Saunas un pirts krāsnis elektriskās var izcelties tieši ar daudzām priekšrocībām – nemaz nav vajadzīga malka, šeit iespējams iestatīt vajadzīgo karstumu, tās jau ir drošas un vēl tām būs liels garantijas laiks.

Skatīt vairāk – https://www.tulikivi.lv/

Kamīni vai arī krāsnis – kur tad vislabāk pasūtīt?

Konkrēti no preču pārdevēja būs atkarīgs viss, gan garantija, gan izmantošana, un protams dizains, līdz ar to pirms tam kā pirkt krāsniņas pie kāda noteikta pārdevēja, vispirms jau vajadzīgs noskaidrot daudz vairāk par šo firmu. Nebūs būtiski, vai pat Jūs sūtat online vidē vai pat veikalā uz vietas, šodien ir pieejama info par var teikt ikvienu no ražotājiem un pārdevējiem. Pirmā lieta, kas tieši ir uzmanīgi jāizdara, jāiepazīstas ar atsauksmēm par veikalu, kas tirgo kamīnkrāsnis kā arī izgatavotāju, kas krāsnis izlaiž. Nākamais ir jāvērš uzmanība uz garantijas nosacījumiem, jo arī elektriskās pirts krāsnis kā arī, piem., stūra kamīni būs tirgoti ar noteiktu garantiju. Komunicējiet kopā ar tirgotāju, lai noskaidrotu tā zināšanas, izjautājiet par visiem variantiem, piemēram, kādas tieši pastāv pirts krāsnis, pat gadījumā ja tās nebūs nepieciešamas. Tas ir variants, kādā veidā noskaidrot profesionalitātes līmeni. Bet, iegādājoties elektriskās pirts krāsnis online, uzmanīgi izpētiet vietni, jo nopietnam pārdevējam jābūt labai interneta lapai.