KUR VIEGLI PASŪTĪT ĒDIENUS UZ MĀJĀM?

Viens no sarežģītākajiem lēmumiem, kas ik dienu nomoka jebkuru cilvēku visā pasaulē, ir “ko ēst?”. Jautājums ir aktuāls ne tika pusdienām darbā vai vakariņām kopā ar ģimeni vai draugiem, bet, nereti arī brokastu laikā. Pēdējā laikā teju jebkurš resotrāns vai kafejnīca nodrošina piegādes pakalpojumu jebkāda veida maltītei. Latvijā ir pāris ēdienu grupas, kas dominē cilvēku izvēlē, kad runa ir par ēdienu piegādes servisu. Klientu TOP3 izvēles ir sushi, picas un burgeri! Lai arī šie ēdieni ir relatīvi viegli pagatavojami arī mājās pašu spēkiem, taču ne vienmēr tam ir laika un, vēlamies šo darbiņu uzticēt profesionāļiem. Maldīgi uzskatīt, ka ēdienu piegāde ir pieejama tikai lielajās pilsētās, piemēram, ēdienu piegāde un burgeri Ādažos ir viens no populārākajiem pakalpojumiem ēdināšanas sfērā.

PAŠI LABĀKIE SUŠI AR ĀTRU PIEGĀDI UZ MĀJĀM.
Suši piegāde kļuvusi populāra tieši pēdējos gados, kad katram interesentam tiek piedāvāts nobaudīt austrumu virtuves vienu no populārākajiem ēdieniem. Piedāvājums neaprobežojas tikai ar aukstajiem jeb parastajiem rolliem, bet arī ar dažādiem setiem, karstajie un tempurā ceptajiem suši piedāvājumiem. Suši vienmēr tiek gatavoti svaigi un piegādāti tiks laikā, lai nebūtu jāēd auksts ēdiens. Ja esat gatavošana entuziasts, atrast dažādas suši receptes nebūs sarežģīti, lai šo japāņu tradicionālo maltīti pagatavotu pašu spēkiem. Lai arī pastāv dažādas akmenī kaltas suši pildījumu un pagatavošanas tehniku receptes, droši var dot vaļu fantāzijai un pagatavot rollus improvizējot ar sastāvdaļām.

KUR VISLABĀK PASŪTĪT PICAS UN BURGERUS?
Pica, pavisam noteikti, daudzus gadu desmitus bija populārākais ēdiens, ko cilvēki izvēlējās pasūtīt uz mājām. Protams, kafejnīcas un restorāni lauž šķēpus par to, kurš var pagatavot visautentiskāko picu, tieši tādu, kādu to gatavotu mazā Itālijas ciematiņā, taču patiesībā vislabākais rādītājs tam, ka ēdiens ir labs, ir tas, ka klienti atgriežas un novērtē. Dažādas picu receptes pavārgrāmatās, nostātos un interneta dzīlēs klejo jau labu laiku un cilvēki lauž un lauzīs šķēpus par to, kura recepte ir vislabākā. Noteikti nevajag aizmirst arī burgerus, kas ir viens no populārākajiem ēdieniem dažādos BBQ svētkos un viens no populārākajiem fast-food veidiem. Arī burgeri mūsdienās ir ļoti viegli pagatavojami un tos var baudīt arī veģetārieši un vegāni. Burgeru receptes tiešām ir ļoti daudz un dažādas, taču, ja slinkums gatavot pašiem, nevajag aizmirst par dažādām ēdienu piegādes opcijām.