LOGU IZGATAVOŠANA PĒC KLIENTA VĒLMĒM.

Cilvēkiem visos laikos ir bijis svarīgi, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz gaismas un būtu iespējams telpas labi vēdināt. Logu funkcija nav tikai tiešas dienasgaismas ielaišana telpā, bet nodrošina ventilāciju. Vēsturiski logu aiļu un rāmju forma un veids ir tiešs laikmeta vēstnesis un tā tas ir saglabājies arī mūsdienās. Mūsdienu tehnoloģiskās iespējas sniedz dažādus risinājumus ar kuriem logus ir viegli izgatavot ne tikai piemērotus telpas parametriem, bet arī klienta vēlmēm, tādā veidā nodrošinot optimālu pasūtījumu visām iesaistītajām pusēm.

Ienāc- http://logunams.lv/palodzes/

DAŽĀDA VEIDA MATERIĀLU LOGU KONSTRUKCIJAS JEBKURAM INTERESENTAM.
Viens no dominējošajiem materiāliem logu izgtavošanā ne tikai Latvijā, bet visā Eiropā jau daudzus gadu desmitus, ir plastmasa, jeb PVC logi. Plastmasas logi ir top izvēle visā pasaulē un tos tiešām varam atrast jebkurā apdzīvotā vietā jebkurā valstī. Vēl viena populāra klientu izvēle ir alumīnija logu rāmju pasūtīšana. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Sākotnēji varētu šķist, ka aluīnija logi ir smagnēji un visādā citādā ziņā nepievilcīgi, taču, tā nebūt nav. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. Ņemot vērā logu lielo lomu pareizai telpas ventilēšanai, tad ir vitāli svarīgi tos pareizi uzstādīt, lai nerodas problēmas ar kondensāta uzkrāšanos, pelējuma rašanos un dažādām citādām nepatīkamām liksātm, kuras nemaz tik viegli nevar labot.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĀŽAS?
Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver kosmētisko darbu veikšanu pēc logu montāžas un arī palodzes uzstādīšanu gan iekšpusē, gan ārpusē. Veicot apdares darbus pēc logu montāžas, jāņem vērā arī sienu tehniskais stāvoklis un tas, no kāda materiāla tas ir būvētas. Daudzi klienti izvēlas sadarboties arī pēc logu montāžas un pasūta arī vārtu izgatavošanu un uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.