LICENCĒTA LEXUS UN TOYOTA SERVISA CENTRA PAKALPOJUMI JUGLĀ.

Par auto ir jāsāk rūpēties no mirkļa, kad tas sāk ripot pa mūsu ceļiem. Neatkarīgi no tā vai auto pirkts salonā vai tam tiek dota otra dzīve pie cita īpašnieka, regulāra tehnskā apskate un diagnostika ir obligāta nepieciešamība, lai uz ceļa justos droši. Sertificēts TOYOTA un LEXUS servisa centrs nodrošina plaša spektra auto mehānikas pakalpojumus ne tikai šīm divām automašīnu markām, bet jebkuram spēkratam – gan vieglajiem auto, gan busiņiem un motocikliem. Arī auto evakuātora pakalpojumi reizi pa reizei var noderēt, tādēļ serviss savus pakalpojumus piedāvā pilnā apjomā. Serviss ar desmit gadu pieredzi un mehāniķiem ar vēl lielāku zināšanu bagāžu, ir labākais risinājums dažādu problēmu novēršanai.

TOYOTA UN LEXUS SERVISA CENTRA PIEDĀVĀJUMS AUTOMAŠĪNAS ĪPAŠNIEKIEM.

Klientu vidū vienmēr visaugstāk tiks novērtēti tie autoservisi, kas piedāvā plaša profila pakalpojumus, lai nebūtu jāizveidojas situācijai, kurā klientam ir nepieciešams braukt no servisa uz servisu, lai likvidētu visas auto radušās problēmas. Auto toyota serviss Juglā piedāvā visu – sākot ar autoevakuātora pakalpojumiem un beidzot ar auto riepu un disku balansēšanu. Lai arī uzsvars tiek likts uz atsevišķu automašīnas zīmolu servisa centra pakalpojumiem, tas nebūt nenozīmē to, ka citas automašīnas tiks sūtītas prom. Palīdzība netiks atteikta nevienam, turklāt, tā tiks veikta maksimāli ātri un kvalitatīvi!

LUKTURU REGULĒŠANA, EĻĻAS NOMAIŅA, AUTO EVAKUĀTORS UN CITI PAKLPOJUMI SERVISA CENTRĀ.

Specializēšanās kādas noteiktas automašīnas markas tehniskajās niansēs, sniedz iespēju ne tikai palielināt klientu loku, bet arī sniegt kvalitatīvu servisu un turpmāko sadarbību ar daudziem automašīnu īpašniekiem. Šāda tipa serviss ir izaudzis no viena darbinieka līdz pat veseliem deviņiem un ar opciju apkalpot 8 automašīnas vienlaicīgi, kas nozīmē to, ka darbs ritēs uz priekšu daudz ātrāk un jau drīz vien tiksiet pie sava braucamā savesta kārtībā un sakopta. Autoserviss piedāvā arī dažādus ne pārāk sarežģītus pakalpojumus, piemēram, eļļu maiņu un kondicioniera uzpildi.