ATMŪĶĒŠANAS PAKALPOJUMI PRIVĀTPERSONĀM

Vai esat kādreiz piedzīvojuši situāciju, kad pārnākot mājās, saprotat, ka atslēgas nav un iekšā tikt nav iespējams? Un, pēc visiem liktens likumiem, tas noteikti notiks tad, kad tas būtu vismazāk nepieciešams. Durvju atvēršana ir pakalpojums, kas radīts speciāli šādiem gadījumiem un paralēli tiek piedāvāta arī iespēja slēdzeni nomainīt. Interesanti, ka atslēdznieka pakalpojumu iespējams pieteikt ne tikai zvanot, bet arī izmantojot saziņas lietotni Whatsapp. SOS durvju atvēršana ir pakalpojums, kas izglābs ik vienu, kurš nonācis šādā nelaimē. Pakalpojumus iespējams pieteikt dažādos veidos, vispopulārāk ir pieteikt pakalpojumu Whatsapp, izskaidro situāciju un gaidi meistaru, kurš durvis atvērs viens un divi, uzzināt vairāk var tālāk rakstā.

SOS ATSLĒDZNIEKA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS atslēdznieka pakalpojumi. Automašīnas bagāžnieku un aizkritušu auto salonu durvju atvēršana ir viens no populārākajiem pakalpojumiem. Pat visuzmanīgākajam cilvēkam var rasties neparedzētas likstas saistībā ar nejauši aizcirstām automašīnas durvīm, it īpaši nepatīkami tas ir tad, ja auto ir palikuši mājdzīvnieki vai mazi bērni. Ja atslēga nav aizmirsta, tad tas jau ir ļoti labi, bet iedomājaties situāciju, kad atslēga nolūzt slēdzenē – atslēdznieka pakalpojumi vajadzīgi griba vai negribam to. Durvju slēdzeņu atmūķēšana neprasa daudz laika, jo meistari zina un izprot, cik nepatīkama ir šī situācija un, ka tā ir jānovērš pēc iespējas ātrāk. Ir iespējams arī pieteikt seifa atmūķēšanas pakalpojumu.

VAI VAR ATVĒRT SEIFU, JA PAZUDUSI ATSLĒGA?

Lielisks sava amata meistars var atmūķēt jebko, vienalga vai tas ir seifs, garāžas durvis vai automašīna. Jebkurš, kurš kaut reizi mūžā ir saskaries ar situāciju, kuru atrasināt var tikai atslēdznieks, piekritīs, ka problēmu risināt pašu spēkiem noteikti nav ieteicams. Vislabāk jebkura veida darbu uzticēt profesionāļiem!