LAIVU UN CITU AKTIVITĀŠU NOMA PIE ŪDENS.

Cerams, ka pavasaris pavisam drīz ieņems stabilas pozīcijas un, tas nozīmētu, arī drīzu vasaras tuvošanos, kad cilvēki baudītu savu brīvo laiku pie dabas, sauļojoties, dodoties piknikos un arī lūkojot pēc izklaides iespējām pie ūdens. Tieši vasara ir vislabākais laiks, kad baudīt brīvdienas ar savu ģimeni un draugiem. Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Latvijā netrūkst nedz upju, nedz ezeru, tādēļ tas paver lieliskas biznesa iespējas tiem, kuri vēla spiedāvāt dažādu ūdens prieku baudīšanas inventāru nomu – sākot no laivām un sup dēļiem un pat beidzot ar katamarāniem.

KUR NOMĀT VAI E-FOIL DĒLI UN LAIVU?
Saprotams, rodas jautājums , kur un kā nomāt laivas, e-foil dēļus vai SUP dēļus. Ir vairāki varianti kā to izdarīt. Visbiežāk dažādus laivu noma piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomai ir pieejami arī dažāda tipa ūdens transporti – jau minētie SUP un e-foil dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

SUP UN E-FOIL ŪDENS DĒĻU IZNOMĀŠANA.
Supošana ir populāra ne tikai tālās karību zemēs, bet arī pie mums, un šo dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu transportēšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz. Savukārt e-foil dēlis sniegs vēl nebijušu pieredzi, jo ar to ir iespējams savā veidā lidot virs ūdens. Ja nedaudz baidāties par šāda rīka nomu, nevajag uztraukties – noteikti tiksiet apmācīts un instruēts.