SLĒDZEŅU ATMŪĶĒŠANAS PAKALPOJUMI PRIVĀTPERSONĀM

Droši varam apgalvot, ka pārnākot mājās, attapties pie slēgtām durvīm bez atslēgas, nevēlas neviens. Šāda nepatīkama pieredze var gadīties gan mājoklim, gan automašīnai, gan arī mēģinot atvērt seifu vai kādu citu nozīmīgu slēdzeni. Ja tuvumā ir kāds kaimiņš, radinieks vai draugs, kam ir atstāta rezerves atslēga, tad diena ir glābta, bet ko darīt gadījumos, kad tā nav? Ir atrodami dažādi servisi, kuru galvenā darbības sfēra ir sos durvju atvēršana. Nereti šos pakalpojumus izmanto durvju, auto durvju, seifu atmūķēšanai, kā arī veic durvju remontu. Slēdzenes maiņa un durvju remonts vai restaurācija ir papildus pakalpojumi, kuru nepieciešamība nav nemaz tik maznozīmīga kā sākumā varētu likties. Pakalpojumu ir ērti pieteikt zvanot vai rakstot WhatsApp aplikācijā, nosūtot arī atveramo durvju attēlu un atrašanās vietu. Servisa darbinieki sniegs informāciju par cenu un drīz vien meistars jau būs klāt.

KĀDĀS SITUĀCIJĀS MEKLĒT ATSLĒDZNIEKA PALĪDZĪBU?

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS atslēdznieka pakalpojumi. Automašīnas bagāžnieku un aizkritušu auto salonu durvju atvēršana ir viens no populārākajiem pakalpojumiem. Šādas situācijas nemaz nav tik neiespējamas, it sevišķi, ja salonā ir palikuši bērni vai dzīvnieki, un rezerves atslēga nav pieejama. Savukārt, ja esat pārradies mājās pēc garas darba dienas, taču atslēga nolūzt slēdzenē vai tā ir neveiksmīgi nozaudēta, zvans atslēdzniekam būs pareizais risinājums un noteikti varēs izvairīties no durvju uzlaušanas vai pilnīgas nomaiņas. Ņemot vērā, ka situācija jau tā ir nepatīkama, būtu muļķīgi to vēl stiept garumā, tādēļ, dažāda veida durvju un slēdzeņu atmūķēšana zinošiem meistariem neprasa ilgu laiku. Arī seifa vai cita veida aizkritušu slēdzeņu atvēšana ir darbs ko uzticēt speciālistam.

VAI MĒĢINĀT DURVIS ATLAUZT PAŠU SPĒKIEM?

Labs sava amata meistars ir spējīgs atmūķēt jebko, vienalga vai tas ir seifs, garāžas durvis vai automašīna. Ja gadījusies liksta ar nozaudētu atslēgu, tad labāk uzreiz meklēt atslēdznieku, nekā skādi mēģināt labot pašu spēkiem, jo var radīt vēl lielākas problēmas. Vislabāk jebkura veida darbu uzticēt profesionāļiem!