Labākie logu montāžas meistari

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Protams, logi var kalpot kā dekoratīvs elements, bet to pamata funkcija ir ventilācijas un dienasgaismas nodrošināšana telpā. Logam var būt arī mākslinieciskas laikmeta iezīmes funkcija un to vislabāk var novērt baznīcu logu vitrāžās. Koks ir vissenākais materiāls, kas tiek izmantots celtniecībā, tostarp arī logu rāmju veidošanai, taču mūsdienās ir populāri arī plastmasas un dažādu metālu logu rāmji.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

KĀDA VEIDA LOGU RĀMJUS IZVĒLĒTIES SAVAM ĪPAŠUMAM?
Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām. Pastikāta logu rāmji ir populārākais logu rāmju veids visā pasaulē. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi varētu būt neglīti un smagnēji, taču, šāds uzskats ir maldīgs. Jebkāda veida logu uzstādīšanā, īpaša loma ir profesionāli izpildītiem montāžas darbiem, jo pareiza logu uzstādīšana nodrošina pareizu ventilāciju, kas ir svarīga pareizas gaisa cirkulācijas regulēšanai telpā, kas palīdz izvairīties no tādiem nelūgtiem viesiem kā pelējuma sēnītei, kas rodas, ja uzkrājas kondensāts un lieks mitrums.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAM MĀJOKLIM.
Logu montāža iet roku rokā ar iekšējo un arī ārējo apdari. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Lai izveidotu piemērotu palodzi, kas ir tehniski atbilstoša ēkas stāvoklim, tiek piemeklēti atbilstošākie materiāli un tehnikas.
GARĀŽU DURVIS, VĀRTI UN TO UZSTĀDĪŠANA.
Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.