Kas tad būtu jāievēro, meklējot brilles un polarizētas saulesbrilles?

Koriģējošās brilles un arī saulesbrilles šodien – to izvēlēšanās tomēr ir salīdzinoši liels izaicinājums. Briļļu rāmji, kuri piestāv kā pasākumos, tā arī ikdienā, bez tam uzsver valkātāja dabisko skaistumu, un parāda, ka tieši Jūsu zīmolu briļļu ietvari ir moderni – ir īsts dārgums. Parasti, ja bija atrastas tādas saulesbrilles vai optisko briļļu rāmji, katrs mēģina pēc iespējas ilgāk tādas brilles saglabāt, jo bez šaubām līdzīgu aksesuāru var būt smagi atrast. Ir interesanti, bet, meklējot brilles vai saulesbrilles, īpaši, kad būs pirkti briļļu ietvari internetā, ieteicams pievērst uzmanību trim pamata parametriem – rāmja lielums, formai un tā krāsai.

Īsto koriģējošo briļļu izlase

Briļļu rāmji, kas izcels cilvēka personību? Gadījumā ja tiks iegādāti briļļu ietvari internetā, vienmēr ir labi, ja ir priekšnosacījumi pēc ka orientēties. Veicot savu izvēli, akcents jāliek tieši uz sekojošām lietām:
1. Noskaidrojiet Jūsu robežas, šeit runa iet par seju. Briļļu ietvari nevar pārsniegt sejas robežas, brilles vai saulesbrilles nevar pārsniegt vaigu kaulus. Kad tiek uzvilktas brilles vai saulesbrilles, to deguna ķepiņām ir jābūt paralēlām viena otrai. Taču, ja viņas tuvojas viena otrai, tādā gadījumā spiedīs degunu, bet, ja tālu viena no otras, brilles var krist nost.
2. Lielāks nemaz nenozīmē labākais variants. Pirmkārt, rāmis nevar būt par augstu. Ir vislabāk, ja tā augšējā mala ir 1-2 milimetrus zemāk par uzaci. Kā izņēmums būtu kaķacs briļļu rāmji. Slikti, ja briļļu rāmji ir tik lieli, ka caur brillēm var redzēt uzacis. Otrā lieta, koriģējošās brilles vai, piemēram, polarizētas saulesbrilles nedrīkst ļoti lielas. Pamēģiniet uzzīmēt 2 līnijas – horizontālas. Viena līnija tiek zīmēta gar uzacīm, otra gar deguna galu. Pamēģiniet uzvilkt brilles un tad pārliecinieties, kad viņas neaizņem vairāk kā divas trešdaļas no vietas, kas ir starp līnijām.
3. Tilts uz deguna vai deguns uz tiltiņa? Briļļu tiltiņš jau ir stienis – savienojums, kas savieno abas rāmja puses. Un tāda lieta jau var uzlabot sejas vaibstus, tāpat kā skaistumkopšanas izstrādājumi. Augsts tilts pagarina degunu, zems tilts, gluži pretēji, to saīsina.
Pastāv zīmolu briļļu ietvari, kuriem ir dubults tiltiņš. Šādai lietai nav tehniskas funkcijas: īstenībā tas ir tikai dizaina elements. Gadījumā ja gribat koncentrēties uz degunu pie tam padarīt to pamanāmāku, tad dotais variants der, bet, ja negribat, vislabāk no tā izvairīties.

Svarīgākie nosacījumi, kam atbilstu lielisks optikas veikals

Ir nepieciešama optika Ogrē, Madonā, Bauskā vai citur, bet neziniet tieši ar ko labāk uzsākt meklēšanu. Pirmā lieta būs piedāvājuma izskatīšana. Vērtīgs optikas salons piedāvā cilvēkiem diezgan daudzveidīgu preču izvēli, parasti jau ir ne vienīgi redzi koriģējošās brilles, bet pat zināmu zīmolu briļļu ietvari, un optiskās vai polarizētas saulesbrilles, kā arī vēl saulesbrilles bērniem. Uzmanīgi apskatieties rekomendācijas, jo daudziem klientiem jau bija saskarsme un tie apraksta savu redzējumu uz optiku. Ja Jums būs iekritis prātā, kāds veikals galvaspilsētā, izpētiet varbūt tam pastāv, piem., optikas veikali Liepājā vai Jelgavā. Lieli un arī pārbaudīti saloni visbiežāk darbojas vairāku salonu tīklā. Un protams arī e-veikals mājas lapā, tā kā mūsdienu virtuālajā pasaulē pircējs jau ir pieradis pie tā, ka ka var būt sūtīti briļļu ietvari internetā, kur strādā 14 dienu atgriešanas iespēja.