FUNKCIONĀLAS BĒRNU MĒBELES LIELISKĀ KVALITĀTĒ.

Jebkura gaumīgi iekārtota interjera pamatakmens ir kvalitatīvas mēbeles. Laiks, kad bija neieciešami stundām vai pat dienām ilgi izpētes darbi, lai atrastu un saskaņotas mēbeles telpā, nevēloties iegādāties smagnējas un milzīgas sekcijas, ir pagājis, jo mūsdienās aktuāls ir Skandināvu stils, kas sevī iekļauj askētiskas un modernas, kā arī ļoti funkcionālas mēbeles. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešama ofisa mēbeles, bērnu mēbeles vai pat terases mēbeles, visu ērti un vienkārši var atrast mēbeļu salonā, kas piedāvā plaša spektra izvēles iespējas jebkurai telpai mājsaimniecībā vai darbā. Gaumīgi un mājīgi iekārtotas telpas vienmēr ir bijis produktivitātes un enerģijas avots – ne tikai darba vidē, bet arī mājās, vēloties atpūsties no ikdienas steigas.

Uzzini vairāk – https://kate.lv/katalogs/produkti/majai/divani/adas-divani/

LIELISKAS OFISA MĒBELES JEBKURAI GAUMEI.
Mēbeles birojam vai mājas ofisam ir jāizvēlas īpaši rūpīgi, lai telpā tiktu radīta radoša un produktīva atmosfēra, vienlaikus neaizmirstot par komfortu un darbinieku emocionālo ērtību atrodoties darba vietā. Jau sen ir zinātniski pierādījumi tam, ka darbinieku ražīgums ir saistīts ar apkārtējās vides atmosfēru, tādēļ mēbeļu un interjera priekšmetu izvēle ir īpaši atbildīgs un svarīgs process. Šīm mēbelēm ir jābūt ne tikai funkcionālām un komfortablām, bet arī, protams, kvalitatīvām, lai tās kalpotu atbilstoši mērķim un ātri nesalūztu vai nenolietotos. Arī ofisa mēbeles ar vien vairāk darba devēju mēģina piemeklēt populārajā “skandināvu stilā”. Skandināvu stila mēbeles ir viegli atpazīstamas starp citām – tās izskatās pārsteidzoši vienkārši, taču tik pat ļoti pārsteidz ar savu funkcionalitāti un dizainu.

TERASES, BALKONU VAI DĀRZA MĒBEĻU SORTIMENTS.
Gada siltajiem mēnešiem tuvojoties ar vien lielākiem soļiem, aktuāla kļūst dārza un balkona mēbeļu iegāde, lai laiku ārpus telpā pavadītu maksimāli prpduktīvi. Šim nolūkam lieliski noder terases un dārza mēbeles, savukārt, ja brīvdabas telpa nav tik liela, ir iespējams piemklēt arī piemērotas balkona mēbeles, kuras var arī pasūtīt izgatavotas konkrētos izmēros. Kas var būt jaukāks par rīta kafijas baudīšanu terasē? Ja brīvā laika pavadīšana ārpus telpām ir baudāma kopā ar tuvākajiem, tad pasākums ir izdevies par visiem simts procentiem! Dārza un terases mēbeles tiek veidotas tā, lai būtu piemērotas ārējās vides un laikapstākļu ietekmei, kas nozīmē to, ka lietainā vai pārāk karstā laikā mēbeles nebojāsies, taču, tas nenozīmē, ka ziemas periodā tās nav jātur iekštelpās vai jāpamet novārtā.