Kā iemācīties supot?

Ik gadu supošana veicina apkārtējos arvien lielāku ieinteresētību, kas, savukārt, veicina tāda veida nozares attīstību, kā sup īre. Supošana jeb, kā arī to bieži vien sauc, paddle board ir slīdēšanas veids pa viļņiem. Tiem atšķirībā no sērfinga ir airi, pateicoties tiem, tiek kontrolēts līdzsvars un paši sup dēļi.Ikviens, kas sāk interesēties par šo sporta veidu, atrod sev ko īpašu. Tik tiešām, parasta sup noma un iekļūšana klusajos ūdeņos var radīt daudzas pozitīvas izjūtas, sniedz enerģijas lādīņu un sniedz iespēju izbaudīt harmoniju ar dabu.

Kad tika veikta sup īre kā arī ir iespēja sākt savu pirmo braucienu, labāk ir piemeklēt mierīgu ūdens zonu bez laivām. Smilšaina pludmale, mierīgs ezera krasts, jūras līcis bez viļņiem būs lieliski atbilstošs, lai Jūsu pirmie sup izbraucieni būtu izdevušies. Airēt jāsāk no dziļuma, kurš būs līdz celim, tas vajadzīgs, lai Jūs nenokristu no dēļa, salaužot airi. Nenoliedzami, pirms tiek iegādāti savi sup dēļi, jāpamēģina tāds variants kā sup īre, kas ir labaks variants, kur Jūs saņemsiet arī izskaidrotāku instruktāžu. Visvairāk gaisa sup dēlī ir tā viducī, pie roktura. Šeit arī jāstāv braucējam, pirms tiek uzsākts Jūsu sup piedzīvojums. Vispirms Jūs supojat, stāvot uz ceļgaliem, taču ir cilvēki, kas jau sākumā stāv kājās, tad varbūt derētu uzreiz pamēģināt E-Foil, kas ir elektrisks dēlis, kurš sniedz iespēju planēt virs ūdens virsmas. Bez šaubām satikts uz sup saullēkts jau ir romantisks, un turklāt Jūs variet būt droši, ka tieši šī veida aktīvā atpūta Jums paliks atmiņā ilgu laiku.

Sup izbraucieni vai, piemēram, katamarānu noma, dažnedāžādi tipi sportiskai atpūtai

Mūsu valsts ir un būs zilo ezeru kā arī biezo mežu zeme, tādējādi pašmāju ražotāji šo būs izmantojoši, atverot atpūtas bāzes, kur tieši pilsētas iemītniekiem tiek piedāvāta aktīvā atpūta ar draugiem vai ģimeni. Bieži vien tādās iestādēs piedāvājumu klāstā būs laivu noma, priekš tam, lai cilvēki var bez stresa izbaudīt ezera burvību. Īrējot namiņus pie ūdens, Jums droši vien tiks piedāvāta velosipēdu noma, izmantojot ko var braukt pa apkārtni un iepazīt to. Un jau visiem labi zināma lieta ir katamarānu noma, kaut gan tagad daudzās vietās sāk piedāvāt jauna tipa servisu, pie kā var būt pieskaitīta tāda lieta, kā sup noma. Esam redzējuši reklāmas, kur ir skaisti parādīts, kā uz sup saulriets tiek sastapts, esot uz ezera, jebkuram parādās vēlme pārbaudīt, vai sup izbraucieni tiešām ir tik fantastiski. Šodien tiek piedāvāts jauns sup piedzīvojums priekš Jums – E-Foil, ar ko Jūs burtiski paceļ virs ūdens. Bez šaubām aktīvā atpūta mūsdienās ir populāra, un, kad tiek plānota atpūta ar draugiem, atbilstošākais variants būs doties pie dabas.