KĀDAS IZKLAIDES ATRODAMAS ŪDENS TUVUMĀ?

Skaistā vasaras dienā neviens negrib savas dienas vadīt atrodoties istabā pie tv vai datoa ekrāna vai arī atvaļinājumu vai brīvdienas pavadīt četrās sienās. Atpūtai vai arī aktivitātēm brīvā dabā, vienmēr ir piemitušas dažādas priekšrocības tajā, skaitā arī lieliska ietekme uz veselību kopumā. Ja pastāv vēlme pavadīt brīvo vasaru pie ūdens, tad katram interesentam ir iespējams izvēlēties vairākus aktivitāšu veidus – laivu noma, buru jahtas noma, katamarānu noma, arī sup dēļu noma, kas pēdējā laikā ir ļoti aktuāla. Pakalpojumu sniedzēji nesnauž un katru sezonu atpūtniekiem tiek sniegts ar vien vairāk, lai interesanti un arī pilnvērtīgi atpūstos!

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

SUP DĒĻU NOMA LATVIJAS KEMPINGOS.
Pēdējo pāris gadu laikā īpaši pieprasīta kļūst kļuvusi supošana. Daudziem joprojām šis vārds un aktivitāte ir klāta ar noslēpumu plīvuru, tādējādi, nelela informācija par to, kas tas īsti ir un vai tas ir piemērots visiem, izstāstīsim zemāk. Supošana, jeb braukšana ar SUP dēli, ir stand up puddle boarding jeb stāvēšāna uz plata sērfa dēļa, kas pa ūdens virsu pārvietojas ar aira palīdzību, vienkāršāk sakot, supotājs airē, lai tiktu sev vajadzīgajā virzienā. Sup dēļus mēdz iedalīt dažādās grupās, tādēļ iesākumā, nebūtu par skādi iepazīties ar nepieciešamo informāciju par to, kā šo izklaidi baudīt interesantāk. Jebkurš, kurš piedāvā sup dēļu nomu, nenoliedzami pastāstīs par visām niansēm, tostarp to, kuru dēli izvēlēties – cieto vai piepūšamo.

Pakalpojumu sniedzēji, kas nodrošina aktīvo atpūtu uz ūdens vai to tuvumā, parasti var lepoties ar visai plašu piedāvājumu klāstu, lai klientiem sniegtu tikai pozitīvākās emocijas un opciju lieliski pavadīt savu brīvo laiku. Laivu noma, Sup noma, buru jahtas īre, velosipēdu noma un pat katamarānu noma ir tikai daži no pakalpojumiem, kas tiek piedāvāti atpūsties gribētājiem. Atpūta ar draugiem un ģimeni nekad vēl nav bijusi ar tik plašu piedzīvojumu un sirsnīgu mirkļu piedzīvošanas potenciālu. Pirms došanās kopīgi izklaidēties, iesakām laikus vienoties par to, ar kādām aktivitātēm izvēlēsieties nodarboties un arī laikus pieteikt konkrētā pakalpojuma nepieciešamību, jo vasaras sezonā izklaidēties gribētāju nav maz!