MĒBEĻU NOMA – NEATŅEMAMA SVINĪGU UN LIELU PASĀKUMU SASTĀVDAĻA

Galdu vai krēslu īre kādam var šķist biedējoša, ja nekad nav bijusi ar šādu lietu darīšana, taču nevajadzētu nobīties – mēbeļu noma mūsu laikos ir elementāra un atstrādāta procedūra, kas palīdz organizēt pasākumus visdažādākajās vietās, kā arī nodrošina mēbeļu “papildspēkus”, ja gaidāms kāds īpaši grandiozs pasākums. Dizainakresli.lv piedāvā gan galdu nomu, gan krēslu nomu, kas atstās iespaidu uz jūsu viesiem ar izsmalcinātu stilu un funkcionālu dizainu – dizainakresli.lv ražo liektā finiera mēbeles, kas apvieno sevī Skandināvu vienkāršību un funkcionalitāti, viss plašais piedāvājums ir pieejams tieši šeit.

Dizainakresli.lv mājaslapā apskatāmi trīs īres galdu piedāvājumi. Te ir gan mazais bāra stāvgalds “Moriss”, gan lielais un stabilais galds “Arthur”, gan arī vidējā izmēra galds “West”, kas labi izskatīsies arī bez galdauta, jo tam ir apbrīnojami neordināras izliekta metāla kājas.

Krēslu noma kļūst aktuāla ne tikai kāzām vai citiem jautriem pasākumiem – tā var kļūt vajadzīga arī organizējot konferenci. Ņemot vērā, ka konferences parasti ilgst neskaitāmas stundas, tāpēc neapšaubāmi svarīgi izvēlēties krēslus, kuros kuri nodrošina maksimālo komfortu arī ilgā laika periodā. Dizainakresli.lv mājaslapas nomas sadaļā atradīsiet vairāku veidu krēslus, kas paredzēti gan ilgstošai un komfortablai sēdēšanai, gan sēdēšanai pie augsta bāra galda, gan nelielam atpūtas brīdim pa vidu citām aktivitātēm. Viens bonus gan dizainakresli.lv krēsliem ir kopīgs – tā kā tie ir veidoti no liekta finiera, tos ir viegli pacelt un elementāri uzglabāt. Krēslu ražotāji īpaši ir piestrādājuši pie tā, lai krēslus būtu viegli sakraut vienu uz otra, jo tas ir ļoti būtiski, ja krēslus nepieciešams pārvietot. Kolekcijas Flow krēsli ir pieejami 250 eksemplāros, tāpēc dizainakresli.lv spēj nodrošināt krēslu piegādi pat ļoti lielam pasākumam.

Galdu īre svinīgiem pasākumiem vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās no mēbelēm, kas vajadzīgas, jo nereti vajadzīga arī garderobes noma vai vismaz garderobes statīvu noma. Dzīvojot mūsu platuma grādos, kur laika apstākļi mainās gana bieži un neprognozējami, sanāks ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, izrādīsies, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī par šo jautājumu dizainakresli.lv darbinieki būs īstie cilvēki, kam prasīt padomu – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobei, kas būs funkcionāla, bet neaizņems daudz vietas. Ar labiem sadarbības partneriem jūsu pasākums izdosies!