KUR RĪGĀ KLĀJ BANKETU GALDUS?

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī vairākus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Lielisks galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tādējādi, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju ir diezgan dažādi.

 

KONDITOREJAS PRECES PĒC PASŪTĪJUMA.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā ir iespējams veidot pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr ir mazliet dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un nopirkt jebkurā mirklī, tāpēc ar to ir jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, būs banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Dažāda veida banketi telpās kā arī ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tādējādi pircējiem vēlams vispirms iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.