LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ.

Jau gadu simtiem ilgi, dažāda tipa kravu pārvadāšana ir bijusi aktuāla teju visiem tirgotājiem, kā arī tā ir neatņemama importa un eksporta nozares atbalsta sastāvdaļa. Visas preces, kas atrodamas veikalu plauktos, tajā skaitā arī vietējās, ir dažādu loģistikas procesu iznākums. Viss, sākot no lietas radīšanas, līdz nokļūšanai pie pircēja, ir loģistikas procesu kopums. Loģistikas servisu uzņēmumos veic gan atsevišķi nolīgtas loģistikas kompānijas, gan atsevišķas loģistikas nodaļas, kas parasti atrodamas lielos uzņēmumos. Lai pircēja pieredzi servisa saņemšanā padarītu vēl  patīkamāku, tiek piedāvāti vairāki saistīti pakalpojumi, piem., starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi un arī kravas taksometrs. Tiek nodrošināti visa veida kravu pārvadājumi, ieskaitot gaisa un jūras ceļus.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi.html

ĪPAŠA PIEEJA KATRA KLIENTA VAJADZĪBĀM.

Citādāki loģistikas risinājumi tiek piemēroti konkrēta klienta aktuālajām vajadzībām, lai sniegtais pakalpojums būtu piemērotākais un atbilstošākais optimāla risinājuma saņemšanai Papildus iespējams izmantot arī apdrošināšanas un muitas brokeru pakalpojumus. Visi pakalpojumi tiek piemēroti, balstoties uz kravas specifiku, kas sevī ietver arī negabarīta kravas transportēšanu. Krava var tikt transportēta ar avio, auto, dzleceļu, arī ar velosipēdu, ja ir tāda nepieciešamība – viss process, neatkarīgi no pārvadāšanas paņēmiena, tiek uzraudzīts no A-Z, līdz ar to nodrošina apmierinātus klientus un sadarbību nākotnē.

KĀ TIEK PĀRVADĀTAS KRAVAS VISĀ PASAULĒ?

Ar ko tad īsti atšķiras kravu transportēšanas veidi? Jau noskaidrojām to, ka katrs kravas tips var būt pārvadājams dažādos veidos, par ļoti specifiskos un īpaši pielāgotos. Auto kravu pārvadājumi ir populārākais kravas pārvadājumu veids ne tikai Eiropā, bet arī citur pasaulē. Ar auto var transportēt praktiski jebkāda tipa kravas. Pārvadāšanai tiek izmantoti atšķirīga tipa auto transportu veidi, kas tiek pielāgoti vedamās kravas veidam. Lieli kravas auto nav vienīgie auto transporta veidi, kas tiek izmantoti pārvadāšanai, jo kravas iespējams pārvadāt arī uz atklātām platformām, negabarīta kravas platformām, refrižeratora piekabēm, tenta puspiekabēm un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Avio kravas pārvadājumi, savukārt, tiek uzskatīti par ātrāko un drošāko kravas pārvadāšanas formu, ko īsteno īpaši jūtīgas un dārgas kravas transportēšanas situācijās. Daudziem būs pārsteigums, ka avio kravas tiek pārvadātas, izmantojot arī pasažieru lidmašīnas, jo jebkura lidmašīna ir piemērota šādai funkcijai. Dzelzceļa pārvadājumi visā pasaulē kļūst ar vien pieprasītāki, tāpēc tiek piedāvāti vairāki risinājumi, kā kravu aizgādāt galamērķī arī šādā veidā. Cisternas, hopervagoni, pusvagoni, dažādas platformas un segtie vagoni sniedz nebeidzamas iespējas dažāda tipa kravas pārvadājumiem. Savukārt jūras ceļi, kravu pārvadāšanai, tiek izmantoti jau gadu simtiem ilgi, un skaidrs, ka laikam ritot, šis ir kļuvis arī par mūsdienās, vienu no pieprasītākajiem veidiem kravu transprtēšanai uz salīdzinoši tālu galamērķi. ASV, Singapūra un Filipīnas ir tikai maza daļa no ostām, uz kurām tiek nodrošināti kravu pārvadājumi ar kravas kuģiem. Transportēšana pa jūras ceļiem arī ir vislabākais risinājums nestandarta kravām.