Kādu kamīnu labāk izraudzīties?

Malkas kamīni rada patiešām mājīgu un siltu noskaņu, jo ražotāji īpašu uzmanību velta dizainam un siltumatdevei. Kamīnkrāsnis var novietot jebkurā vietā telpā, tāpēc varat izplānot neatkārtojamu interjeru. Neskatoties uz to, ka speciālie stūra kamīni ir nelieli un neatrodas pašā telpas centrā, tie tomēr spēj nodrošināt maksimālu siltumatdevi. Cita opcija ir unikālie granulu kamīni, taču jāpievērš uzmanība tam, vai kurināšanai vajadzīgi speciāli režģi. Krāsnis garantē dažādas privilēģijas, jo ražotāji izveidojuši tehnoloģijas, kas samazina izmešu daudzumu utt.  Vari uzzināt vairāk mājas lapā!

Pirts krāsnis ērtai atpūtai

Labākā ziņa ir tā, ka pirts krāsnis nekad neaizņem pārāk daudz vietas, bet neskatoties uz to izdala daudz siltuma. Speciālās malkas krāsnis ir atbilstošas atšķirīgiem ēku projektiem, tāpēc atsevišķos gadījumos šīs krāsnis var kurināt arī no priekštelpas. “Melnajām” pirtīm lielākai siltuma noturēšanai tiek piemērota arī krāsns apdare, izraugoties vērtīgo ziepjakmeni. Izvēlētās krāsnis atbildīs Jūsu vēlmēm un telpas izkārtojumam, jo ražotāji piedāvā arī individuālu dizainu. Savā pirtī jutīsieties vēl labāk kā jebkad, jo gaiss būs ļoti patīkams un nebūs ilgi jāgaida, lai tā uzsiltu līdz nepieciešamajiem grādiem.

Kā izvēlēties plīti virtuvei?

Kvalitatīvas plītis noder ne vien mājās, bet arī vienkāršā dārza namiņā, tikai jāizvēlas platībai pielāgots risinājums. Plītis ar cepeškrāsni ir lieliska alternatīva ļoti saimnieciskiem cilvēkiem, jo var gatavot un paralēli sildīt māju! Katra plīts radīta domājot par ērtībām, turklāt to augstā kvalitāte nelziks vilties. Ja esat ļoti steidzīgs vai Jums ir liela ģimene, labākais risinājums ir plīts ar divām pievienotām cukām. Šādā plītī gatavoti ēdieni noteikti garšo citādi, tādēļ varēsiet iepriecināt sevi un arī ciemiņus.