RIEPU SERVISA PIEDĀVĀJUMI KATRAM INTERESENTAM.

Auto bez riepām iedomāties nevaram, jo arī cilvēki bez apaviem nepārvietojas. Auto riepu nolietojuma līmenis un to kopējais tehniskais stāvoklis, noteikti būs viens no būtiskākajiem rādītājiem tam, cik drošs ir auto, atrodoties uz ceļa un piedaloties ceļu satiksmē. Neatkarīgi no tā, kāda tipa riepas lietojat, automašīnai ir jābūt drošai.Automašīnas riepas bez šaubām būs iegādājamas lielā cenu amplitūdā. Pirms auto riepu iegādes, vienmēr iesakām parunāt ar auto riepu servisa speciālistiem, lai pārliecinātos par savas izvēles pareizību. Automašīnu riepu serviss piedāvā arī automašīnu riepu uzglabāšanas pakalpojumus. Auto riepu servisi vienmēr nodrošina visāda tipa servisus, saistītus ar auto riepu  stāvokļa pārbaudi. Piem., mašīnu riepu diski ir svarīga sastāvdaļa jebkuram autobīlim, tādējādi arī disku pārbaude reizē ar riepu pārbaudi, tiek vienmēr nodrošināta. Jebkurā mašīnas riepu noliktavā parūpēsies arī par auto diskiem, ja būs tāda vajadzība. Riepu servisi piedāvā arī auto riepu maiņu un riepu balansēšanu. Šobrīd ziemas riepas akcija cenas!

 

RIEPU APKOPE UN UZGLABĀŠANAS SERVISS.

Ziemas riepas automašīnām, kas piedalās ceļu satiksmē pie mums, ir obligāta prasība no oktobra līdz martam. Protams, ka šis laika posms var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja lietojat vissezonas mašīnas riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms katras sezonas sākuma. Pērkot lietotas vai mazlietotas ziemas riepas, noteikti ir ekonomija, jo pastāv iespēja ietaupīt teju četrdesmit procentus, kas ir diezgan liela naudas summa. Tas attiecināms gan uz vasaras, gan ziemas mašīnas riepām.Pirms riepu pirkšanas, obligāti iesakām konsultēties ar servisa darbiniekiem, par atbilstošākajiem risinājumiem konkrētajai mašīnai.

 

KONSULTĀCIJA RIEPU SERVISĀ.

Jebkurš pircējs novērtē auto servisu, kas nodrošina dažāda tipa, ar riepām saistītus pakalpojumus. Ļoti daudzi mašīnu servisi nodrošina arī riepu uzglabāšanas servisu, jo, būsim reāli – ne visiem mājokļi ir īpaši piemēroti tam, lai pareizos apstākļos uzglabātu papildus riepu komplektu, nemaz nerunājot par to, ka tas aizņem vietu. Auto riepas servisos visā Latvijā ir iespēja pārbaudīt, labot, mainīt un arī visādi citādi savest kārtībā esošajai vai arī nākošajai darba sezonai. Lai pārvietošanās pa Latvijas ceļiem būtu vēl tīkamāka, ir opcija izmērīt arī protektora biezumu, kas ir īpaši svarīgs ziemas riepu rādītājs, sākoties drēgnajiem laikapstākļiem.